7 sfaturi de SEO pentru 2018

deAdSymphony

7 sfaturi de SEO pentru 2018

Sfaturi SEO pentru anul 2018

Cum anul 2017 se apropie de final, va lasam aici 7 cele mai bune sfaturi pentru a face SEO de calitate in anul 2018. Veti observa probabil ca majoritatea sunt valabile inca de acum 2,5 sau, poate 10 ani, insa asa cum se zice: repetitia este mama invataturii! am creat aceasta lista de 7 sfaturi esentiale pentru a obtine rezultate bune.

Link building

Da, este vechi, de-o varsta cu Google, dar ramane un pilon principal in ceea ce inseamna strategie de seo. Multi au facut greseala sa interpreteze comunicatele Google despre link building in sensul nedorit de Google, anume ca de la an la an importanta legaturilor scade in algoritmul motorului de cautare. Nimic mai neadevarat! In realitatea, algoritmul este imbunatatit pentru a depista link-urile corecte, organice si a le diferentia de cele „fortate”. Practic, ceea ce vor cei de la Google sa transmita este sa prioritizam legaturile de calitate si sa nu facem spam.

Experienta vizitatorului (UX)

Pe masura ce crawlerii google au avansat s-a pus din ce in ce mai mult accent pe verificarea site-ului din punct de vedere al experientei utilizatorului. Tocmai pentru a afisa rezultate cat mai relevante in cautari, Google considera de cativa ani ca un site este cu atat mai relevant cu cat primeste o nota mai buna la capitolul experienta vizitatorului. Exista mai multe tool-uri care ajuta la imbunatatirea acestui element. Dintre acestea vom mentiona HotJar instrument pe care agentia il utilizeaza pentru a imbunatatii experienta clientilor pe site-urile pe care le administram.

Fragmentele recomandate si raspunsurile rapide (featured snippets)

Optimizarea seo pentru cautarile de pe mobil

Cresterea cautarilor vizuale

Cautarile vocale (Voice search)

Inteligenta artificiala

Despre autor

AdSymphony administrator

Lasă un răspuns