Untold va fi live pe YouTube

deAdSymphony

Untold va fi live pe YouTube

Untold, primul festival din Romania ce va fi live pe YouTube

Asa cum a anuntat ieri Pagina de Media, festivalul Untold va fi primul festival din Romania ce va fi transmis live pe platforma YouTube. Festivalul incepe maine, 2 august si dureaza 4 zile, pana Duminica.

Reclamele servite pe YouTube

Online-ul din ce in ce mai aproape de oameni, miscare inteligenta de marketing din partea Google sau bani din reclamele online? Acestea sunt topicurile pe care le dezbatem, le vom lua pe rand. In primul rand trendul ascendent al utilizatorilor din Romania forteaza din ce in ce mai multe actiuni in online, ceea ce este firesc si oarecum in aliniament cu vestitul internet de mare viteza prezent, asa ca da, online-ul este din ce in ce mai prezent in viata noastra si mai aproape de oameni. De ce consideram ca misca inteligent din punct de vedere marketing cei de la Google, in primul rand datorita notorietatii festivalul si a publicului tinta care-l urmareste, public caruia i se servesc din ce in ce mai putine reclame Google, preferinta de sursa pentru obtinerea conversiilor venind mai degraba din surse precum Facebook si Instagram. Asadar, obtinand mult trafic din acest grup tinta cu ocazia brodcastului, marketerii vor putea profila si creea audiente de succes pentru publicul vizat, care este de altfel si unul dintre cele mai active pe platformele magazinelor online. Bani din reclama vor fi multi in cele 4 zile. Practic pare un win-win pentru toata lumea aceasta transmitere live a festivalului.

Suntm curiosi sa vedem metricele de dupa festival, cate din ele vor fi facute public. Astfel vom putea interpreta mult mai exact care dintre cele 3 intrebari a fost motivatia principala a acestei transmisii live pe YouTube, in premiera pentru Romania.

Despre autor

AdSymphony administrator

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.