fbpx

Agenție de marketing și publicitate formată dintr-o echipă entuziastă, cu multă experiență în marketing și publicitate și cu o istorie frumoasă, plină de inovație și curaj.

Strada Tache Ionescu 5, ap.6, Bucuresti
(+40) 731895353
office@adsymphony.ro

Advertoriale online

Advertoriale online

Vrei să afle clienții despre afacerea ta din surse de încredere?

advertoriale online adsymphony about-parallax-png-1

Media buying advertoriale online

Alegem cele mai bune soluții pentru aparițiile tale în online. Lucrăm direct cu majoritatea publicațiilor cu renume în online. De asemnea, colaborăm cu mulți bloggeri influenți din toate nișele. Planul de achiziții de advertoriale îl realizăm împreună în funcție de bugetul de care dispui, astfel încât să obținem cea mai bună vizibilitate pentru afacerea ta.

Cere acum ofertă

Strategia de publicare

Advertorialele online au un dublu rol. Acela de crear a încrederii în brand și de creștere a notorietății acestuia. Și un rol în optimizarea seo. Strategia de publicare a advertorialelor online ne ajuta să obținem cele mai bune rezultate din combinația celor doua roluri ale acestora.

Cere acum ofertă

Scriere advertoriale online

Echipa noastră de copywriteri este formata din mebrii interni și colaboratori. Toți cu experiență atât în optimizarea seo cât și în scrierea de advertoriale pentru obținerea notorietății de brand. Pregătim texte pentru advertorialele tale folosind tehnici de marketing moderne și copywriteri cu experiență jurnalistică.

Cere acum ofertă

Publicare advertoriale online

Publicarea advertorialelor online presupune trei pași. Primul este stabilirea strategiei. Înglobarea elementelor de optimizare seo și notorietate de brand pentru a alinia kpi-urile. În cadrul strategiei, o componentă importantă este alegerea site-urilor pe care urmează fie publicate advertorialele. Din punct de vedere al optimizării seo este necesar avem în vedere autoritatea acestora pentru motoarele de căutare. În ceea ce privește notorietatea de brand ce trebuie urmărit este rata de vizibilitate și de interacțiune a cititorilor. Pasul doi este reprezentat de achiziția acestora, etapa numită media buying. Agenția AdSymphony colaborează cu majoritatea publicațiilor online. Ultimul pas este crearea textelor pentru advertoriale și pregătirea acestora pentru publicare.

Noi asigurăm tot fluxul pentru publicarea advertorialelor. De la strategia de publicare, până la negocierea achiziționării acestora și terminând cu scrierea și publicarea lor. Tot procesul de project management pentru advertorialele online poate fi gestionat de noi.

Advertoriale online pentru afacerea ta

 

AdSymphony – Copyright 2020 – Agenţie de marketing full service – SC Prodins SRL