fbpx

Agenție de marketing și publicitate formată dintr-o echipă entuziastă, cu multă experiență în marketing și publicitate și cu o istorie frumoasă, plină de inovație și curaj.

Strada Tache Ionescu 5, ap.6, Bucuresti
(+40) 731895353
office@adsymphony.ro

Analiză și studiu de piață

Start-up pentru magazine online sau business-uri care pătrund în zonă online

Este posibil să fi avut încercări firave de a investi în marketing-ul on-line și ai ajuns la concluzia că este greu și costisitor să faci asta sau în cazul unui business de tip magazin on-line investiția în promovarea virtuală să-ți crească cifră de afaceri fără a reuși să-ți crești și profitul. Pentru asta existăm noi:

✔ Filtrăm și analizăm întreagă ta afacere cu focus pe activitatea online
✔ Îți propunem campanii de marketing cu focus pe clienții tăi țintă și venim cu sugestii de optimizare business-ului tău
✔ Te ajutăm să-ți investești banii astfel încât să-ți crească profitul și nu doar cifra de afaceri sau mai rău, doar investiția

Specialiștii noștri au întâlniri periodice cu reprezentanții Facebook și Google, care ne aduc informații despre cele mai noi metode de promovare online, despre campanii de succes indiferent de aria în care activezi.

Putem face campaniile de marketing împreună, “scalând” piață în care activezi, generând rapoarte prin care să realizăm care sunt clienții tăi reali și mai ales acei 20% din clienți care-ți vor aduce 80% din cifra de afaceri (conf. Vilfredo Pareto)

Analiză și studiu de piață

Există business-uri care pot părea identice și superpozabile și cu toate astea unele funcționează și altele „șchioapătă”. Asta pentru că încercăm să aplicăm rețete care au funcționat la alte momente în timp, pe alte piețe, cu alte caracteristici ale produselor.

Când facem referire la afacerile în mediul online, primul lucru pe care trebuie să-l avem în minte este rapiditatea schimbărilor ce au loc aici. De aceea orice afacere ce o avem de susținut în acest mediu trebuie realizată cu profesioniști ce și-au însușit schimbările, care citesc, învață și adoptă rapid noutățile în mediul online și care au dau dovadă de flexibilitate. Pentru a seta corect obiectivele și pentru a ne putea customiza campaniile, primul pas trebuie întreprins în direcția analizei și studiului de piață.

Analiza de piață face referire la modalitatea prin care ne raportăm (cum?) la competitori, în vreme ce studiul de piață presupune studierea pieței în sine și analiza trendurilor din punct de vedere sociologic și statistic. Analiza online a pieței și studiul de piață trebuie realizate în paralel

Studiu de piață

Pentru datele pe care le obținem folosim tool-uri:

  • Google Analytics
  • Google Trends
  • Google Search console
  • Google Monitor
  • ZEmonitor
  • SEO Monitor
  • Alexa
  • MOZ

 

AdSymphony – Copyright 2020 – Agenţie de marketing full service – SC Prodins SRL