fbpx

Agenție de marketing și publicitate formată dintr-o echipă entuziastă, cu multă experiență în marketing și publicitate și cu o istorie frumoasă, plină de inovație și curaj.

Strada Tache Ionescu 5, ap.6, Bucuresti
(+40) 731895353
office@adsymphony.ro

Consultanță UI și UX

UI și UX

Consultanță ui și ux pentru site-ul tău

consultanta ui si ux adsymphony about-parallax-png-1

Consultanță UX/UI

Oferim în baza experienței sau a unor studii destul de amănuțite consultanță pentru experiența personală a utilizatorului cu site-ul sau aplicația pe care doriești să o promovezi. Inferfața și design-ul poate spune multe despre brand sau produs, dar cu atât mai mult cât se vorbește despre vizita pe un site ca fiind o experiență.

Cere acum ofertă

Design Focus – Research Based

De la design la experiență generată de utilizator e nevoie de research, de informații și date cât mai precise atât despre produs, cât și despre client. Toate implementările în zona de UX/UI sunt făcute în baza unei cercetări amănunțite pe un eșantion generos de utilizatori într-o fereastră determinată de timp.

Cere acum ofertă

Testare și Implementare

Tot ce ține interfața în care utilizatorul ia contact cu site-ul indiferent că o face de pe un desktop, tabletă sau telefon mobil trebuie testat, ca mai apoi implementat pe site-ul sau aplicația ta. Cel mai important este să înțelegi importanța acestor tipuri de implementări, ca mai apoi utilizatorii să revină cu plăcere și să genereze conversii.

Cere acum ofertă

Consultanță UI și UX

Less is more cum s-ar zice în literatura de specialitate,  simplu și ușor de utilizat poate fi cheia succesului atunci când dorești un site sau o aplicație cât mai user friendly. Noi te putem ajuta să obții lucrurile astea, totul se bazează pe munca în echipă și ne bazăm pe o colaborarea cât mai plăcută în colaborările noastre. Experiența utilizatorului pe site de la primul click până la transformarea acestuia într-un client fidel este foarte importantă, practic în mare parte pe lângă detaliile tehnice și aspectul plăcut al site-ului toate detaliile ce țin de funcționalitate și o interfață cât mai prietenoasă și ușor de folosit și unde revii cu plăcere de fiecare dată.

Design și grafică pentru orice suport online

 

AdSymphony – Copyright 2020 – Agenţie de marketing full service – SC Prodins SRL