fbpx

logo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com

Creație conținut video

Creație conținut video

Reclame video pe Facebook, Instagram, Youtube, pentru a crește vânzările afacerii tale

creatie continut video about-parallax-png-1

Prezentare video produse

Vrei să oferi clienților tăi o experiență completă de shopping? Prezentarea video pentru produse este soluția perfectă. O expunere detaliată a produselor, dintr-o perspectivă 360 de grade. Intenția de cumpărare transformată în acțiune de cumpărare este ținta oricărei prezentări de produs. Prezentarea video a produselor crește rata de conversie.

Cere acum ofertă

Conținut video pentru reclame

Conținut video pentru reclame dedicat afacerii tale. Realizăm mini-spoturi video de 10 secunde până la 30 de secunde, care rulează în campaniile tale. În ultimul an cele mai scăzute costuri de promovare au fost înregistrate de materialele video. Acestea reprezintă viitorul în advertising online. Alege cel mai bine pentru tine!

Cere acum ofertă

Conținut video pentru siteul tău

Vrei să comunici multă informație relevantă despre produsele sau serviciile tale? Atunci un blog pe siteul tău este soluția. Conținutul video pe blog are menirea de a comprima informația și de a o servi vizitatorilor într-o manieră relaxată. Astfel, penetrabilitatea informației va crește numărul vizitatorilor informați despre produse și servicii.

Cere acum ofertă

Servicii de creație conținut video

Creațiile video pentru online reprezintă cel mai modern mod de promovare a conținutului. Toate platformele de social media au implementat streamingul video în sistemele lor. O dată cu adoptarea și încurajarea materialelor video în social media, toate platformele online au urmat trendul. reclame video se pot servi în acest moment pe aproape orice site. Vizibilitatea acestor reclame este crescută în comparație cu imaginile clasice. Sunt mai interactive, mai atractive pentru vizitatori și produc mai multă expunere. Atsfel de creații video pot fi folosite pentru propirul site, pentru reclame sau că suport pentru materialele scrise. AdSymphony realizează materiale cu conținut video pentru orice platformă. De asemenea, asigurăm și editare video.

Creație conținut video pentru orice suport online


AdSymphony – Copyright 2019 – Agenţie de marketing full service