fbpx

Agenție de marketing și publicitate formată dintr-o echipă entuziastă, cu multă experiență în marketing și publicitate și cu o istorie frumoasă, plină de inovație și curaj.

Strada Tache Ionescu 5, ap.6, Bucuresti
(+40) 731895353
office@adsymphony.ro

Filmare reclame TV

Realizare spot TV

Vrei un spot TV profesionist realizat cu costuri corecte?

realizare filmare spot tv adsymphony about-parallax-png-1

Realizare Concept

Gândim totul de la scenariul clipului, realizarea și media buy-ul pentru ad-ul tău. Campaniile realizate ce conțin video sunt bune atât pentru fidelizarea clientului, creșterea brandului cât și pentru generarea de conversii. Tot mai mulți clienți recurg la campanii video deoarece peste 90% dintre clienții clienții care au folosit campanii video au beneficiat de clienți noi în urma acestui tip de conținut.

Cere acum ofertă

Producție Video

Ne ocupăm de realizarea spotului TV și din ceea ce privește producția clipului. Partea de realizarea a unui concept integrat ce poate fi declinat pe toate suporturile: bannere, flyere, ad-uri pentru digital etc. Realizăm un scenariu, ne angajăm la producția unui spot animat, sau unul cu actori profesioniști. O campanie în ATL este tot timpul un plus pentru business-ul tău.

Cere acum ofertă

Post producție

Ultima etapă a realizării unui spot TV este post producția și este etapa post filmare ce include partea de editare, adăugare efecte, înlocuire diferite obiecte sau corecția de culoare. Distribuția sau Implementarea video-urilor ține tot de ultima etapă a producției și poate fi inclusă în serviciile de producție.

Cere acum ofertă

Filmare reclame TV

Spotul TV rămâne în continuare o formă eficientă și de impact a promovării. Oferim accesul brandului tău și pe TV, televiziunea fiind în România o sursă foarte importantă pentru creșterea brandului și a notorietății. Realizăm spoturi cu actori profesioniști bazate pe un scenariu prestabilit, dar și animații care pot transmite un mesaj ușor de înțeles audienței tale. Spotul TV în continuare reușește să ajungă la milioane de oameni și asta pentru că în continuare cifrele audiențelor de pe TV sunt în continuare ridicate.

Îți dorești un spot potrivit afacerii tale realizat cu un cost bun?

 

AdSymphony – Copyright 2020 – Agenţie de marketing full service – SC Prodins SRL