fbpx

Agenție de marketing și publicitate formată dintr-o echipă entuziastă, cu multă experiență în marketing și publicitate și cu o istorie frumoasă, plină de inovație și curaj.

Strada Tache Ionescu 5, ap.6, Bucuresti
(+40) 731895353
office@adsymphony.ro

Creare și dezvoltare magazin online

magazin-online-lenjerii
vanzari-magazin-online

Creare și dezvoltare magazin online

Magazin online de textile

Magazinul online www.lenjeriipatromania.ro a fost creat de echipa noastră de web design. Am ajutat la realizarea descrierilor produselor și la adăugarea acestora. Am realizat implementările necesare pentru optimizarea seo on page.

Vânzări record din primele 3 luni

Echipa AdSymphony a dezvoltat strategia de promovare a acestui magazin online, care în 2 ani de funcționare înregistrează vânzări de peste 1,5 milioane de euro. Bugetul alocat pentru investiția în reclamele Facebook și Google este de aproape 180.000 de euro. În primele 3 luni, rată de conversie a site-ului a ajuns la 1,5%. După primul an reușind să depășim 2,3%. În prezent reușim să menținem constantă rata de conversie la cifra de 2,45% în condițiile în care suntem într-o etapă de scalare a bugetului.

Serviciile oferite de agenția de marketing online

Instrumentele de marketing online folosite pentru acst proiect sunt variate. Strategia fiind concepută pentru un mix de marketing eficient, plecând de la un ROI pozitiv. KPI-urile clientului au fost mereu legate de performanța în vânzări a magazinului, țintele impuse fiind atinse și, uneori, depășite. Pentru acest proiect, echipa AdSymphony asigură: administrarea și realizarea campaniilor Google și Facebook, grafica pentru reclame Facebook și Instagram dar și grafica pentru materialele de pe site, optimizare seo, administrarea Social Media, strategie, analiză și raportare a perfomantelor în raport cu piața online.

Info
Category:

Optimizare SEO, Reclame Facebook, Reclame Google, Strategie de marketing, Web Design

 

AdSymphony – Copyright 2020 – Agenţie de marketing full service – SC Prodins SRL