fbpx

Agenție de marketing și publicitate formată dintr-o echipă entuziastă, cu multă experiență în marketing și publicitate și cu o istorie frumoasă, plină de inovație și curaj.

Strada Tache Ionescu 5, ap.6, Bucuresti
(+40) 731895353
office@adsymphony.ro

Realizare spot TV

Realizarea spot pentru reclamă TV

Agenția a realizat în anul 2018 spotul TV pentru produsul Bronhoklir. Încercarea pe care am avut-o a fost să reușim ca într-un spot de douăzeci de secunde să evidențiem avantajele produsului. Dar să avem și o poveste. Spotul a rulat pe TV în lunile noiembrie, decembrie și ianuarie 2019. Am reușit să transmitem clar și coerent mesajul dorit de client. Bronhoklir este singurul sirop de tuse la plic din România.

Creștere mare în căutările online

Pe durata spotului s-a înregistrat un spike pe căutările Google și în traficul site-ului. Vizitele și căutările au scăzut ulterior, dar s-au stabilizat la un nivel mai ridicat față de perioada premergătoare lansării spotului. Efectele în vânzările produsului au depășit așteptările inițiale. Astfel, putem numi proiectul un succes.

Producție, scenariu, grafică și casting

AdSymphony s-a ocupat de producția spotului, de scenariu, grafică și casting cu echipa in-house. Pentru filmare și muzică am externalizat, însă managementul general al proiectului a fost condus de project managerul nostru. Pe lângă concept, serviciile de grafică și fotografie de produs, producție de spot tv, am realizat și strategia de marketing și comunicare. Strategia propusă de noi a avut ca bază mixul de marketing, ceea ce a generat rezultatele pozitive în vizibilitate și interes.

 

AdSymphony – Copyright 2020 – Agenţie de marketing full service – SC Prodins SRL