fbpx

Agenție de marketing și publicitate formată dintr-o echipă entuziastă, cu multă experiență în marketing și publicitate și cu o istorie frumoasă, plină de inovație și curaj.

Strada Tache Ionescu 5, ap.6, Bucuresti
(+40) 731895353
office@adsymphony.ro

Reclame Google & Facebook

reclame-google-facebook-divani-sofa

Reclame Google & Facebook

Reclame pay per click

Administrăm bugete de peste 15k pe Google și Facebook reușind să obținem pentru clientul nostru rezultate cu un ROI pe măsură.

Reclame Google

  • Administrăm și gestionăm campanii de Google Ads Search, Display, Video, Gmail sau Remarketing.
  • Implementăm strategii cu rolul de a optimiza rezulatele în urma investiției tale.
  • Cu Google apari atât în campaniile de Search, îți retargetezi clienții și poți apărea chiar pe orice site din cele peste două milioane de site-uri și apilicații din Google Display Network.
  • Poți să alegi site-ul sau aplicația unde îți dorești să apari – fie că e vorba de un site de știri, un site cu rețete poți să alegi unde te vei afișa
  • Poți să apari chiar și pe cel mai mare site de video streaming din lume, dai ai ghicit. Poți să te afișezi pe Youtube și o dată cu asta îți poți alege canulul pe care dorești să te afișezi.

Reclame Facebook

Indiferent de strategia aleasă, o audiență bună va converti și astfel ad-urile tale vor ajunge fix la persoanele interesate de produsele tale. Indiferent că îți dorești o prezență mai crescută pe un placement sau altul.

Fie că vorbim de publicul de pe Facebook sau de pe Instagram campaniile demarate trebuie să dea roade și să crească de la o lună la alta.

Info
Category:

Reclame Facebook, Reclame Google, Strategie de marketing

 

AdSymphony – Copyright 2020 – Agenţie de marketing full service – SC Prodins SRL