fbpx

logo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com

Strategie mix de marketing

mix-marketing-telomr-dvrpharm

Strategie mix de marketing

Telom R și mixul de marketing

Telom R este o gamă de suplimente naturale inovative, produsă în România, la Brașov, de către DVR Pharm. Tudor Ilie, creatorul acestei game a reușit să obțină formulele ideale pentru crearea acestor produse. Cu o experiență de peste 20 de ani în cercetarea și producerea suplimentelor naturale, gama Telom R reprezintă vârful de lance al inovației în domeniu.

Cum comunicăm mesajul clientului?

Pentru a ajunge cu mesajul nediluat și exact către cei interesați de produsul Telom R, am construit împreună cu clientul strategia de marketing. La baza strategiei stă principiul mixului de marketing. O simbioză între campaniile Google și Facebook, social branding și advertoriale. Ponderare echilibrată a distribuției bugetului în reclame Google, reclame Facebook și postări organice. „Condimentată” cu alegerea unor advertoriale bine țintite și documentate.

Cum s-a construit strategia de marketing?

Totul începe cu o analiză de piață amănunțit întocmită. Definirea publicului țintă și mediilor în care putem comunica cu acesta. Punem în centrul strategiei dorința clientului și convingerea legată de produse. Distribuim mesajul prin canale variate astfel încât, impactul este potențat corespunzător. Ne axăm întotdeauna pe cel mai important criteriu: conținutul. Copywriterii noștri se documentează, astfel încât comunicările transmise să fie acurate.

Info
Category:

Advertising, Optimizare SEO, Reclame Facebook, Reclame Google, Strategie de marketing, Web Design


AdSymphony – Copyright 2019 – Agenţie de marketing full service