fbpx

Agenție de marketing și publicitate formată dintr-o echipă entuziastă, cu multă experiență în marketing și publicitate și cu o istorie frumoasă, plină de inovație și curaj.

Strada Tache Ionescu 5, ap.6, Bucuresti
(+40) 731895353
office@adsymphony.ro

Ad Symphony

Pozele pe site

Cum să folosim pozele pe site

Pozele sunt un element important în designul și funcționalitatea unui site. Știm doar că o poză transmite cât o mie de cuvinte, nu? Așadar, iată 2 elemente cruciale de ținut minte pentru salvarea pozelor ce urmează a fi urcate pe site.

Dimensiunea pozei poate să transforme vizitatorul în client

Pentru că, dacă este prea mare va ieși de pe site și sigur nu va fi client. Așa că da, dacă salvăm pozele la o calitate medie, nici pe ecranele telefoanelor și nici pe cele ale laptopurilor sau chiar ale smart tv-urilor ochiul uman nu va simiți nicio diferență. În schimb, serverele simt o foarte mare diferență între 3-400 kile și 4-50. La ce ne ajută încărcarea rapidă a site-ului? La două lucruri extrem de importante: experiența vizitatorului (pe care nu-l gonim cu un site care se încarcă în 1000 de ani) și la seo (google zice că indexează mai bine site-urile care se mișcă mai repede).

Denumirea pozei ne poate crește traficul organic considerabil

Google indexează și poze. Știu, surprinzător, nu? Probabil ați văzut toți opțiunea aceea numită „Google Images”. Întrebarea este: cum le indexează? Într-adevăr după multe criterii, însă principalul este denumirea pozei. Așa că, orice poză făcută pentru web trebuie să aibă o denumire relevantă și indexabilă. De exemplu: cum_să_se_salveze_pozele_pt_web.jpg (asta vizează un cuvânt cheie long tale-despre long tale-uri vom reveni cu un tutorial nou)

Ce este de reținut și foarte important

Pozele reprezintă conținut. La fel cum pentru texte se folosesc ancore de text, link-uri, titluri, meta-uri, exact la fel trebuie folosite și pentru poze. Mai mult decât atât, pozele trebuie să se încarce repede pentru că altfel vizitatorul se plictisește și iese de pe site.

Comments: 2

Post a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

AdSymphony – Copyright 2020 – Agenţie de marketing full service – SC Prodins SRL