fbpx

Agenție de marketing și publicitate formată dintr-o echipă entuziastă, cu multă experiență în marketing și publicitate și cu o istorie frumoasă, plină de inovație și curaj.

Strada Tache Ionescu 5, ap.6, Bucuresti
(+40) 731895353
office@adsymphony.ro

Reclame Pay Per Click

Reclame pe Google sau Facebook

Vrei să fi vizibil pe internet? Să vinzi mai mult și să ai costuri de marketing reduse?

reclame pay per click adsymphony about-parallax-png-1

Campanii de Search

De departe cele mai multe campanii de pay-per-click sunt în zona de search în România. Cele mai des întâlnite fiind campanile de Google Ads pentru Search, mai fac și cei de la Windows cu al lor Bing Ads pentru motorul lor de căutare Bing, dar piața la noi este destul de redusă în zona asta și de aceea cele mai multe campanii sunt pe Google.

Cere acum ofertă

Campanii Display

Campanii cu Bannere grafice în rețeaua GDN (Google Display Network). Cum poate ajunge cunoscută pagina ta, nimic mai simplu prin intermediu site-urilor indexate și partenere Google îți poate găzdui un banner în regim PPC (pay per click) și în felul acesta îți poți targeta potențialii utilizatori interesați de business-ul tău.

Cere acum ofertă

Retargeting PPC Ads

Retargetarea sau remarketingul folosește cookie-urile de pe site-ul tău și în modul ăsta Google știe cine ți-a mai vizitat site-ul și îl poate face să revină pe site. Acesta poate veni sub mai multe feluri atât în zona de Search sau de Display utilizatorii având o mai mai mare înclinație către conversie când deja a vizitat site-ul cel puțin o dată sau a căutat respectivul și astfel prin campaniile de remarketizare scad costurile pentru conversie.

Cere acum ofertă

Reclame pay per click

După analizarea business-ului tău, profilarea utlizatorului și țintirea publicului țintă realizăm campanii cât mai personalizate pentru a atrage cât mai mulți utilizatori. Monitorizăm campaniile create și optimizăm în mod constant pentru ca banii investiți să ofere rezultatele mult așteptate. De asemenea măsurăm și evaluăm rezultatele și toate pot fi interpretate foarte ușor. Oferim raportare și explicații pentru lucrurile pe care le realizăm pentru tine. Strategia stabilită împreună cu tine urmărește obiectivele stabilite împreună cu tine și în felul acesta putem să obținem performanța maximă pentru business-ul tău.

Fiind o agenție full-service ne putem ocupa și de realizarea de materiale grafice, creat landing page-uri competitive sau ne putem ocupa de modificarea unor elemente din site ce reprezintă o urgență pentru campaniile PPC. Constant venim cu ultimele noutăți lansate și în felul acesta putem spune că suntem mereu în pas cu moda digitală.

Reclame pay per click pentru afacerea ta

 

AdSymphony – Copyright 2020 – Agenţie de marketing full service – SC Prodins SRL