fbpx

Agenție de marketing și publicitate formată dintr-o echipă entuziastă, cu multă experiență în marketing și publicitate și cu o istorie frumoasă, plină de inovație și curaj.

Strada Tache Ionescu 5, ap.6, Bucuresti
(+40) 731895353
office@adsymphony.ro

Servicii pentru magazine online

Servicii integrate de marketing pentru magazine online

“Vedem clientii ca pe niste invitati la o petrecere, unde noi suntem gazdele. Este treaba noastra sa imbunatatim, in fiecare zi, experienta online a clientilor nostri.”– Jeff Bezos

O mica introducere in ceea ce numim „servicii integrate de marketing pentru magazine online” ar fi reunirea tuturor uneltelor prin care puteti promova un maagzin online sub aceeasi umbrela, cu o strategie unitara, vizualuri unitar si measj unitar. De la reclamele de tip performance, menite sa aduca rezultate concrete, adica vanzari, pana la brand awarness, analiza vizitatorilor site-ului si a experientei avute de acestia, pana al comunicate de presa, continut grafic si text si viralizare de campanii. Toate acestea se pot reunii in ceea ce numim „mixul de marketing”, urmarind niste kpi-uri bine stabilite pe o structura bugetara, astfel incat magazinul tau online sa evolueze, sa castige cota de piata si, poate cel mai important, sa-ti aduc venituri din ce in ce mai mari.

Vom prezenta pe scurt principalele componente de marketing, pe care le integram pentru magazinul tau online obtinand astfel un mix de marketing oportun dezvoltarii.

Inainte sa citesti cele cateva servicii descrise, vrem sa stii ca nu suntem o agentie obisnuita! Noi ne aplecam atentia asupra reusitei afacerii tale, suntem singura agentie online din Romania care ofera servicii in functie de performanta obtinuta de afacerea ta si singura agentie din Romania care lucreaza non-stop, pentru ca si afacerea ta online trebuie sa functioneze non-stop la cei mai inalti parametrii!

Strategie si analiza a magazinului online

Dezvoltam impreuna strategia pe termen scurt, mediu si lung a magazinului tau online. Plecam de la obiectivele tale, inseram datele statistice adunate din piata dar si din experienta echipei noastre, de peste 10 ani in comert online. Analizam situatia actuala a magazinului tau online, obtinem un raport complex utilizand cele mai bune unelte de masurare a eficientei unui magazin online, atat din punct de vedere al experientei utilizatorilor cat si din cel al performantelor tehnice. Urmarim pas cu pas implementarea strategiei si rezultatele obtinute, raportam, analizam si adaptam dezvoltarea afacerii tale in functie de rezultate.

Strategie si bugetare campanii online

In functie de nivelul bugetului, de densitatea de produse si de tipul de produse, construim impreuna o strategie de bugetare pentru campaniile online, astfel incat acestea sa fie optime din punct de vedere al costurilor per conversie. Strategia consta in scalare continua, astfel reusind sa atingem punctul optim pentru cele mai bune costuri de conversie.

Campanii PPC Facebook Ads si Google Ads

Cream vizualuri grafice, construim si detaliem planul de realizare a campaniilor „pay per click”, implementam campaniile si gestionam conturile de Facebook Ads si Google Adwords utilizand cele mai noi si eficiente metode de administrare si eficientizar a reclamelor.

Servicii SEO si SEM

SEO – „search engine optimization”, optimizarea magazinului online pentru motoarele de cautare, precum si SEM – „search enigine marketing”, cresterea vizibilitatii pentru motoarele de cautare, aduc rezultatele cele mai bune din punct de vedere al nivelului ratei de conversie.

Comunicare online sau PR online

Brand-ul magazinului tau online este foarte important, atat pentru reach-ul obtinut in cadrul campaniilor PPC, cat si pentru plasarea magazinului in topul cautarilor, pentru viralitatea si notorietatea pe care le primeste magazinul. Comunicarea si PR-ul online sunt unealta prin care comunicatii clientilor vostri valorile pe care le promovati, promotiile pe care le aveti si produsele.

Administrare programe de afiliere

Administram programele de afiliere precum ProfitShare sau 2Performant. Acest canal de vanzare, marketing-ul afiliat, contribuie semnificativ la obtinerea unor rezultate excelente pentru campaniile de „performance”. Deasemnea, prezenta in platformele de afiliere consolideaza imaginea brand-ului si contribuie la suport in cadrul mixului de marketing online.

Servicii de creare si transmitere newslettere

Unul dintre cele mai importante lucruri este sa tii legatura cu clientii tai, dar sa nu-i agasezi. Nu vrei sa fi spammer! Noi te ajutam sa gestionezi baza de clienti si, poate mai important, s-o cresti in mod organic si sa o segmentezi astfel incat, prin e-mail marketing sa cresti vanzarile, sa contribui cu acest canal la mixul de marketing si sa transformi cat mai multi vizitatori ai magazinului online in clienti.

Solutii si recomandari pentru retentia clientilor

Atat de important pe cat este fiecare client nou este si fiecare client ce a cumparat deja. Se spune ca un client multumit iti mai aduce unul nou, dar unul nemultumit convinge inca zece sa nu cumpere de la tine. Pentru a reusi sa transformi cat mai multi clienti in noi in clienti constanti, realizam impreuna strategia de retentie si reconvertire, foarte importanta din punct de vedere al cresterii vanzarilor dar si a consolidarii unui cost de conversie redus pe termen lung.

Mentenanta si dezvoltare software a magazinului online

Echipa noastra de programatori si manageri de proiect va ajuta magazinul tau online sa fie mereu la cele mai inalte standarde. Un magazin online este intr-o continua dezvoltare, mereu apar functii noi pe care le vei dori implementate sau solutii on page de crestere a vanzarilor. Noi te ajutam sa le implementezi si sa le dezvolti astfel incat magazinul online sa obtina mereu cele mai bune rezultate.

Servicii de copywrite onpage si offpage

Continutul este cel mai important detaliu, fie ca este vorba despre descrierile de produse, descrierile categoriilor de produse, textele publicate pe mediile online, articolele de pe blogul magazinului sau ce scriu altii despre magazinul tau. De aceea iti recomandam sa apelezi la o echipa de profesionisti in copywrite pentru a administra continutul magazinului tau, atat cel ce apare pe site, cat si cel distribuit in social media.

Servicii de media-buying

Sa vorbeasca si altii despre tine, sa apari pe canale de Youtube sau Vimeo, sa trimiti produse pentru a obtine review-uri sau sa cumperi spatii publicitare in reviste online, la radio sau tv, este important pentru o comunicare si vizibilitate cat mai mare. Noi te ajutam sa obtii cele mai bune preturi pentru aparitiile magazinul tau online in media.

 

AdSymphony – Copyright 2020 – Agenţie de marketing full service – SC Prodins SRL