30 de ani de inovație și business în România

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

30 de ani de inovație și business în România

La agenția de digital marketing și publicitate AdSymphony, sărbătorim în această perioadă un moment semnificativ: 30 de ani de la fondarea companiei, un drum plin de inovație, creativitate și colaborări frumoase. Pe 30 octombrie, am avut plăcerea de a marca acest eveniment printr-o sărbătoare la Novotel, unde peste 120 de invitați: membri ai echipei, clienți, colaboratori și parteneri, s-au adunat pentru a celebra împreună această călătorie extraordinară.

Începutul nostru, acum trei decenii, a fost marcat de dorința de a aduce o schimbare în lumea producției publicitare din România. În acești 30 de ani, am crescut și ne-am dezvoltat împreună cu piața, ne-am adaptat și am continuat să construim, așa cum puteți descoperi în detaliu din povestea noastră. De la primele insigne produse în 1993, până la cele mai recente proiecte digitale, fiecare pas a fost o reflecție a pasiunii și dedicării noastre.

Evenimentul de aniversare de la Novotel a fost o oglindire vibrantă a spiritului AdSymphony. A fost o seară plină de emoție, amintiri și, mai presus de toate, recunoștință. Ne-am adus aminte de primii pași, de provocările întâmpinate și de succesul care a urmat, datorită eforturilor neîncetate ale echipei noastre talentate.

Această aniversare nu ar fi fost posibilă fără sprijinul neclintit al echipei AdSymphony, un grup de profesioniști dedicați, creativi și pasionați. Fiecare membru al echipei a jucat un rol esențial în dezvoltarea agenției noastre și a contribuit la succesul clienților noștri. De asemenea, suntem profund recunoscători clienților noștri, care ne-au acordat încrederea și oportunitatea de a le transforma viziunile în realitate. Mulțumim, de asemenea, colaboratorilor și partenerilor noștri pentru că au fost alături de noi în această călătorie.

Reflectând la acești 30 de ani, suntem mândri de realizările noastre și privim cu entuziasm către ceea ce va urma. Fiecare proiect pe care l-am realizat, fiecare campanie pe care am conceput-o, fiecare idee pe care am împărtășit-o ne-a adus mai aproape de acest moment.

Spunem un simplu și sincer: „Mulțumim!” 

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente proiecte ale noastre de Newslettere