Audit SEO

Dacă vreți să aflați unde vă situați din punct de vedere al indexării sau căutați metode prin care să obțineți mai mult trafic organic, website-ul dumneavoastră are nevoie de audit.

Optimizare SEO: Audit SEO

Analiză și audit site – Dacă vrei să afli unde te situezi din punct de vedere al indexării sau cauți metode prin care să obții mai mult trafic organic, website-ul tău are nevoie de audit.

Acest proces include analiza elementelor structurale, analiza tehnică a website-ului și analiza de conținut. În cadrul aceluiași proces sunt identificate și link-urile externe în care website-ul este menționat.

Analiză SEO a website-ului presupune identificarea de soluții pentru îmbunătățirea rezultatelor obținute în urma auditului. Astfel, la sfârșitul auditării, oferim sugestii și propuneri pentru optimizare. Acestea nu se fac doar o dată, la începutul unui proiect, ci se realizează constant (de obicei, o dată la 3 luni), pentru a urmări evoluția și pentru a realiza ajustările necesare.

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente proiecte ale noastre de Audit SEO

Ce tool-uri folosim

Instrumentele pe care le utilizăm pentru optimizarea SEO on-page sunt considerate cele mai bune la nivel mondial în monitorizare și implementare pentru toate elementele relevante ale unei bune construcții SEO.