Politică de confidențialitate

Politică de confidențialitate

1. Strângerea informațiilor cu caracter personal

Atunci când dorești să beneficiezi de serviciile pe care AdSymphony ți le pune la dispoziție, solicităm anumite date cu caracter personal atât despre tine, cât și despre compania pe care o deții, pentru a te putea ajuta mai aplicat.

a) Informații furnizate de către tine în mod voluntar

  • când alegi să oferi voluntar date cu caracter personal prin intermediul site-ului nostru, https://www.adsymphony.ro/, pentru o viitoare colaborare (caracter voluntar) sau când alegi să ai o colaborare cu noi (caracter obligatoriu)
  • când trimiți email la adresa office@adsymphony.ro
  • când suni la numărul de telefon 0731 895 353

b) Informații de tip Cookies

Informația de tip cookie ne ajută pe noi să ne adaptăm serviciile la nevoile și dorințele tale, prin cosmetizarea conținutul site-ului și prin stocarea unor informații. Acest cookie poate să fie șters sau blocat de către tine oricând dorești.

2. Protejarea datelor cu caracter personal

AdSymphony își ia angajamentul de a proteja și păstra confidențialitatea datelor tale cu caracter personal, conform Legii 677/2001.

3. Drepturile persoanelor înregistrate conform Legii 677/2001:

  • dreptul la informare
  • dreptul de acces asupra datelor
  • dreptul de intervenție asupra datelor
  • dreptul de opoziție
  • dreptul restricționării datelor

Furnizarea datelor către AdSymphony înseamnă acordul tău ca aceste date să fie manipulate de către SC PRODINS SRL.

4. Datele cu caracter personal pe care le strângem și scopul acestora.

  • Nume și prenume: pentru a te putea contacta atunci când dorești să apelezi la serviciile noastre.
  • Telefon și e-mail: mijloc de comunicare între noi și tine atunci când te-ai hotărât să apelezi la serviciile noastre.
  • Numele companiei pe care o deții: pentru a putea încheia contractul atunci când dorești să colaborezi cu noi și pentru a-ți putea factura serviciile plătite de tine.
  • Website-ul tău pentru a-l putea îmbunătăți.

5. Utilizarea datelor cu caracter personal:

  • există cerere din partea ta de a lucra cu compania noastră
  • primim oferta din partea ta în vederea achiziționării serviciilor noastre
  • prin contract,  dorești să îți rezolvăm anumite probleme pe care le întâmpini în afacerea ta
  • încheierea de relații comerciale între tine și agenția noastră

6. Dezvăluirea informațiilor cu caracter personal:

AdSymphony nu vinde sau închiriază datele tale cu carcater personal.
Numai cu acordul tău putem divulga informații agregate cu alți clienți sau cu presa pentru a putea arăta cum activează compania noastră, ce rezultate are și pentru a ne face publicitate. De asemenea, informațiile cu caracter personal pot să fie făcute publice oricărei instituții publice ale statului care are caracter justițiar și este însoțită de mandate, ordonanțe sau alte cereri de către lege.

7. Perioada de stocare a datelor cu caracter personal

Vom reține datele tale cu caracter personal pe toată perioada contractuală pe care o ai cu noi. Datele de facturare vor fi șterse în concordanță cu termenii legali.

8. Minori

AdSymphony nu colectează date cu caracter personal de la minori. Părinții și tutorii legali trebuie să ia la cunoștință faptul că datele furnizate de către minori în mod voluntar prin e-mai, blog, etc. pot să fie utilizate de către terțe persoane, iar aceștia au obligația să informeze minorii cu privire la utilizarea în mod responsabil a datelor.

9. Google Analytics

Folosim Google Analytics deoarece acesta ne ajută să luăm decizii în afaceri. Google colectează date prin Google Analytics, așa că vă sfătuim să citiți cu atenție politica de confidențialitate a acestora, http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

10. Modificare

AdSymphony are posibilitatea să aducă modificări oricând asupra Politicii de Confidențialitate, iar aceste actualizări se pot vedea prin data care o să se modifice odată cu actualizarea conținutului.