Newslettere

Folosind email marketing poți să ajungi la un număr foarte mare de persoane care ar putea fi interesate de produsul/serviciul tău, sau sunt deja clienții tăi.

Marketing Online: Newslettere

Folosind email marketing poți să ajungi la un număr foarte mare de persoane care ar putea fi interesate de produsul/serviciul tău, sau sunt deja clienții tăi. În felul acesta, poți spori creșterea numărului de vizitatori și, implicit, vânzările.

Newsletterul are rolul de a transmite informații special concepute pentru a fi citite de un anumit
„public țintă” . Newsletterul sau campania de email marketing are un impact pozitiv uriaș dacă este conceput într-un mod inteligent.

Acesta mai are rolul de a contribui la creșterea vizibilității companiei și lucrează ca un reminder pentru clienți. Newsletterul este o altă abordare diferită pentru clienții interesați să facă achiziția.
Newslettere – în momentul în care îți definești o strategie pe termen lung, construirea unei baze de date cu adrese de e-mail ale clienților ar trebui să fie o prioritate și o activitate recurentă.

Sunt mai multe aspecte pe care trebuie să le ai în vedere în momentul în care decizi să implementezi email marketing. Ca de exemplu: ce platformă să alegi, cum îți construiești baza de date de clienți, cum segmentezi baza de date, cum sunt măsurate datele, cum se interpretează datele și așa mai departe. Noi putem să ne ocupăm de toate aceste aspecte pentru tine. Realizăm o analiză a business- ului tău și livrăm toate răspunsurile. Mai mult, ne putem ocupa de tot ce ține de comunicare, inclusiv de realizarea newsletterului, planificarea din timp a subiectelor pe care dorim să le promovam, fixarea obiectivelor și măsurarea rezultatelor.

Acțiunea de email marketing este considerată cea mai ieftină metodă de a ajunge la potențiali clienți și poate aduce cele mai bune rezultate, măsurate prin rata de conversie, dacă este făcută corect. Nu trebuie să plătești pentru fiecare click (cum se întâmplă în cazul AdWords) și nici pentru fiecare afișare (ca în cazul advertising).

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente proiecte ale noastre de Newslettere