Contactează-ne
Str. Tache Ionescu, nr. 5, București,
hi@adsymphony.ro
Tel: 0756 103 936

NEWSLETTERE

Folosind email marketing poti sa ajungi la un numar foarte mare de persoane care sunt interesate de produsul/ serviciul tau, clienti existenti sau potentiali.

Marketing Online: Newslettere

Newslettere – în momentul în care îți definești o strategie pe termen lung, construirea unei baze de date cu adrese de e-mail ale clienților ar trebui să fie o prioritate și o activitate recurentă.

Sunt destule aspecte pe care trebuie să le ai în vedere în momentul în care decizi să implementezi acest serviciu de email marketing. Ca de exemplu: ce platformă să alegi, cum îți construiești baza de clienți, cum segmentezi baza de clienți, cum măsori rezultatele, cum le interpretezi și așa mai departe. Noi putem să ne ocupăm de toate aceste subiecte, să facem o analiză a business-ului tău și să venim cu răspunsuri la toate aceste întrebări. Mai mult, ne putem ocupa de tot ce ține de  comunicare, inclusiv de realizarea newsletterului, planificarea din timp a subiectelor pe care dorim să le promovam, fixarea obiectivelor și măsurarea rezultatelor.

Acțiunea de email marketing este considerată cea mai ieftină metodă de a ajunge la potențiali clienți și poate aduce cele mai bune rezultate, măsurate prin rata de conversie, dacă este făcută corect. Nu trebuie să plătești pentru fiecare click (cum se întâmplă în cazul AdWords) și nici pentru fiecare afișare (ca în cazul advertising).

Folosind email marketing poți să ajungi la un număr foarte mare de persoane care sunt interesate de produsul / serviciul tău, clienți existenți sau potențiali (în funcție de obiective stabilite) și în felul acesta să îți poți crește numărul de vizitatori și implicit vânzările.

Newsletterul are rolul de a transmite informații special concepute pentru a fi citite, cu scopul de a prezenta interes pentru un anume „public țintă.” Newsletterul sau campania de email marketing are un impact pozitiv uriaș dacă este conceput într-un mod inteligent.

Acesta mai are rolul de a contribui la creșterea vizibilității companiei care emite newsletterul; un reminder pentru clienți că aceasta există și reprezintă o variantă de luat în calcul atunci când doresc să facă o achiziție.

Newsletter

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente proiecte ale noastre de Newslettere

Telefon Adsymphony
Contactează-ne
Pentru cereri de ofertă și colaborări:
Email Adsymphony
Adresă de email

Lasă-ne un mesaj pe adresa:

hi@adsymphony.ro

Utilizăm fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență de navigare cât mai bună prin personalizarea conținutului și a anunțurilor pe care vi le afișăm și pentru a analiza traficului website-ului.