Google Ads

După analizarea business-ului tău, profilarea utlizatorului și țintirea publicului țintă realizăm campanii cât mai personalizate pentru a atrage cât mai mulți utilizatori. Monitorizăm campaniile create și le optimizăm în mod constant.

Promovare Online: Google Ads

După analizarea business-ului tău, profilarea utlizatorului și targetarea publicului țintă realizăm campanii cât mai personalizate pentru a atrage cât mai mulți utilizatori. Monitorizăm campaniile create și optimizăm în mod constant pentru ca banii investiți să ofere rezultatele mult așteptate. De asemenea, măsurăm și evaluăm rezultatele. Oferim rapoarte și explicații pentru lucrurile pe care le realizăm pentru tine. Strategia stabilită împreună cu tine urmărește obiectivele (de asemenea stabilite împreună) și în felul acesta putem să obținem performanța maximă pentru business-ul tău.

În România, de departe cele mai multe campanii de pay-per-click sunt în zona de search. Cele mai des întâlnite sunt campaniile de Google Ads pentru Search, mai fac și cei de la Windows cu al lor Bing Ads pentru motorul lor de căutare Bing, dar piața la noi este destul de redusă în zona aceasta și de aceea cele mai multe campanii sunt pe Google.

Campanii cu bannere grafice în rețeaua GDN (Google Display Network). Cum poate ajunge cunoscută pagina ta, nimic mai simplu prin intermediu site-urilor indexate și partenere Google îți poate găzdui un banner în regim PPC (pay per click) și în felul acesta îți poți targeta potențialii utilizatori interesați de business-ul tău.

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente proiecte ale noastre de Google Ads