Contactează-ne
Str. Tache Ionescu, nr. 5, București,
hi@adsymphony.ro
Tel: 0756 103 936

STRATEGIE SI DEZVOLTARE

Echipa noastra de experti dedicata fiecarui proiect dispune de resursele de know-how si de instrumentele specifice pentru a putea implementa cu succes strategia dezvoltata impreuna.

Marketing Online: Strategie și dezvoltare

În același timp, echipa noastră de experți dedicați fiecărui proiect dispune de resursele de know-how și de instrumentele specifice pentru a putea implementa cu succes strategia dezvoltată împreună. Astfel, de la nivelul conceptual și strategic până la cel de implementare și execuție, toată structura va fi una unitară și uniformă pentru a obține rezultatele optime.

O mică introducere în ceea ce numim „servicii integrate de marketing pentru magazine online” ar fi reunirea tuturor uneltelor prin care puteți promova un magazin online sub aceeași umbrelă, cu strategie, vizualuri și mesaj unitare.

De la reclamele de tip performance, menite să aducă rezultate concrete, adică vânzări, până la brand awareness, analiza vizitatorilor site-ului și a experienței avute de aceștia, până la comunicate de presă, conținut grafic și text și viralizare de campanii. Toate acestea se pot reuni în ceea ce numim „mixul de marketing”, urmărind niște kpi-uri bine stabilite pe o structură bugetară, astfel încât magazinul tău online să evolueze, să câștige cota de piață și, poate cel mai important, să-ți aducă venituri din ce în ce mai mari.

Strategie Marketing

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente proiecte ale noastre de marketing online – strategie și dezvoltare

Telefon Adsymphony
Contactează-ne
Pentru cereri de ofertă și colaborări:
Email Adsymphony
Adresă de email

Lasă-ne un mesaj pe adresa:

hi@adsymphony.ro

Utilizăm fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență de navigare cât mai bună prin personalizarea conținutului și a anunțurilor pe care vi le afișăm și pentru a analiza traficului website-ului.