Creare Magazin Online

Prin crearea unui magazin online spunem foarte multe. In functie de nivelul afacerii tale, de volumul de vanzari pe care vrei sa-l ai, de numarul de produse, magazinul tau online poate fi foarte diferit.

Web Design: Creare Magazin Online

Vinzi produse online? Site-ul tău are o rată de conversie mai mică de 1%? Înseamnă că ai nevoie de un nou design care să ajute vizitatorii să convertească mai ușor. Design-ul pentru magazinele online reprezintă una dintre principalele metode de a vinde mai mult.

Prin crearea unui magazin online spunem foarte multe. În funcție de nivelul afacerii tale, de volumul de vânzări pe care vrei să-l ai, de numărul de produse, magazinul tău online poate fi foarte diferit. Și nu ne referim doar la magazinul online din perspectiva site-ului care afișează produsele.

Magazinul tău online înseamnă practic toată afacerea ta online. De la site-ul propriu-zis până la reclamele pe care le faci, de la logistică și achiziții până la automatizări specializate. Noi nu doar creăm un magazin online, oferim servcii și consultanță de la A la Z pentru deschiderea unui magazin online funcțional 100%

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente proiecte ale noastre de magazine online realizate