Analiză UI și UX

Less is more cum s-ar zice în literatura de specialitate, simplu și ușor de utilizat poate fi cheia succesului atunci când dorești un site cât mai user friendly.

Web Design: Analiză UI și UX

Analiză UI și UX: Less is more nu este doar dictonul introdus de arhitectura minimalistă. Simplu și ușor de utilizat poate fi cheia succesului atunci când dorești un site sau o aplicație cât mai user friendly.

Pe baza experienței noastre, a studiilor și analizelor precise, oferim consultanță despre experiența utilizatorului cu site-ul tău sau aplicația pe care dorești să o promovezi. Interfața și design-ul pot spune multe despre brand sau produs, dar cu atât mai mult când vine vorba despre vizitarea site-ului ca o experiență.

De la design la experiența generată de utilizator e nevoie de research, de informații și date cât mai precise atât despre produs, cât și despre client. Toate implementările în zona de analiză UX/UI sunt făcute în baza unei cercetări amănunțite pe un eșantion generos de utilizatori într-o fereastră determinată de timp.

Tot ce are legătură cu interfața cu care utilizatorul interacționează, indiferent că o face de pe desktop, tabletă sau telefon mobil trebuie testat, ca mai apoi implementat pe site-ul sau aplicația ta. Este esențial să înțelegi importanța acestor tipuri de implementări, ca mai apoi utilizatorii să revină cu plăcere și să genereze conversii.

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente analize de UI și UX