Optimizare SEO On-Page

Oferim servicii de optimizare SEO a paginilor unui website, a paginilor de produs pentru magazinele online, a pozelor și a textelor.

Optimizare SEO on-page: tehnic și conținut

Oferim servicii de optimizare SEO a paginilor unui website, a paginilor de produs pentru magazinele online, a pozelor și a textelor. Scopul final este ca motoarele de căutare să afișeze website-ul tău printre primele, în urma căutărilor organice.

În cele ce urmează, îți vom prezenta o serie de tehnici și elemente de construcție care ajută la o bună indexare a paginilor. În general, prezentarea unor servicii este o treaba serioasă, așa că vom urma și noi rețeta verificată și vom da putere acestui serviciu, optimizarea SEO, înșiruind o suită de expresii care credem că te vor impresiona.

De asemenea, ne vom și lăuda. Și vom spune că facem totul cu profesionalism și dedicare. Pentru că exact asta facem.

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente proiecte ale noastre de SEO on-page

Ce facem mai exact

Urmărim peste 150 de criterii

Printre acestea menționăm: densitatea frazelor-cheie, câmpurile meta titlu și descriere meta, lungimea paragrafelor, link-urile canonice, denumirea imaginilor și titlul acestora, formatarea textelor, introducerea de link-uri relevante, viteza de încărcare a paginii etc.

Construim o strategie de cuvinte-cheie

Construim și respectăm o strategie de cuvinte-cheie, dezvoltată cu Google keyword planner, pentru a ne afișa organic prin intermediul cuvintelor-cheie cu volum de căutare relevant și interesant pentru potențialii clienți.

Monitorizăm și acționăm

Monitorizăm constant toți parametrii și utilizăm ghidul de bune practici Google (link Google blog), pentru a fi la zi cu rigorile și modificările algoritmului Google.

Instalăm și modificăm parametrii

Instalăm și modificăm parametrii esențiali ai website-ului pentru optimizarea acestuia. Îmbunătățim viteza de încărcare prin comprimarea și micșorarea (din programare) codului, elementelor grafice, efectelor aplicate si prin reducerea query-urilor SQL.

Monitorizăm conținutul website-ului

Monitorizăm și rescriem/refrazăm conținutul website-ului astfel încât să evităm posibilele sancțiuni ale Google în ceea ce privește conținutul duplicat.

Te ținem la curent prin rapoarte detaliate cu progresul optimizării / indexării site-ului tău

Ce tool-uri folosim

Instrumentele pe care le utilizăm pentru optimizarea SEO on-page sunt considerate cele mai bune la nivel mondial în monitorizare și implementare pentru toate elementele relevante ale unei bune construcții SEO.