Povestea noastră

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

Era anul 1993

La început, ne-am numit Prodins. Drumul nostru în ținutul marketingului a început cu producția de materiale publicitare: insigne, brelocuri, clipboarduri. Echipa era formată din patru oameni, iar sediul nostru era pe Strada Verzișori (nume predestinat, pentru că profitul nu a întârziat să apară…)

Era anul 1998

Am căpătat experiență, am câștigat încrederea clienților și ne-am extins. Așa se face că, în câțiva ani, am ajuns să promovăm produse românești (sticlă decorativă și fier forjat) la târguri și expoziții internaționale de renume, în special la Frankfurt și Milano.

Era anul 2008

Timp de aproape zece ani, contribuția noastră la promovarea afacerilor producătorilor români a condus la exportul a 1000 de tiruri cu produse fabricate în România. Dar cum era digitală își luase deja un mare avânt între timp, am decis să ne adaptăm și să ne extindem serviciile.

Era anul 2017

Brand-ul AdSymphony s-a născut pe plaja din Sfântu Gheorghe, în urma unui brainstorming care a durat pe toată perioada Festivalului de Film „Anonimul.” Ne-am legat cu lanțuri și am ascultat cântecul sirenelor. 🙂 Apoi ne-am lansat ambarcațiunea în lumea digitală.

Anul 2022

5 ani cu peste 100 de proiecte realizate. Web design, optimizare seo, activări social media, dar și evenimente online și spoturi tv. Iar din 2022 AdSymphony oferă toate serviciile de publicitate și marketing, digitale și non-digitale, oferind experiențe 360 de grade complete.

Anul 2023

2023 este un an important pentru noi, marchează 30 de ani de afaceri în România. O bornă care ne motivează și ne face mândri. Este anul în care cifra de afaceri consolidată va depăși un milion de euro și anul în care am avut cea mai frumoasă sărbătoare. Suntem deja maturi, la 30 de ani, dar considerăm că povestea noastră abia începe.

ACTIVITATEA ADSYMPHONY

Servicii de marketing și publicitate 360 de grade. Atât experiențe digitale, realitate virtuală, web design, marketing digital, creație, organizare de evenimente, producție publicitară. Cu o echipă proprie de peste 20 de specialiști AdSymphony oferă un portofoliu complet de servicii.

INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ

Integrăm tehnologiile AI pentru a optimiza campaniile, a îmbunătăți ratele de conversie și a crește vizibilitatea brandurilor într-un mod mai eficient. Toate departamentele agenției utilizează instrumente motorizate de inteligența artificială.

PROGRAM 24/24

Ne menținem programul non-stop, pentru că succesul campaniilor se bazează pe acest lucru. Funcționăm non-stop pentru că astfel ne menținem dinamismul și flexibilitatea indiferent de tipul de proiect sau de activare pe care o oferim clienților noștri.

SERVERE & AUTOMATIZĂRI

Serviciile AdSymphony includ configurarea și securitatea serverelor precum și oferirea de soluții complete de găzduire a site-urilor și a adreselor de e-mail pentru clienții noștri. Construim automatizări web-based destinate fluxurilor operaționale și dezvoltări de software.

AGENȚIE FULL SERVICE

Am devenit o agenție full service, de la materiale print și grafică până la realizarea de spoturi tv și radio, web design și optimizare SEO, servicii de copywrite, administrare de conturi de reclame PPC, organizare de evenimente, online și offline, configurare de server și programare de automatizări și soft.

GARANȚIA BRANDULUI

Tradiția noastră îndelungată și evoluția companiei noastre în timp reprezintă dovezi ale profesionalismului la care nu am renunțat nicio secundă pe tot acest parcurs. Doar 1% din companiile românești înființate înainte de 1995 au rezistat până în prezent, conform datelor oficiale. Noi suntem una dintre ele. Și nu doar am rezistat, ci ne-am și dezvoltat.

AVANPOST RADIO GUERRILLA

Suntem prima agenție de marketing și publicitate care a devenit Avanpost Radio Guerilla, în martie 2020. Și povestea continuă. Stay tuned!

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente proiecte marca AdSymphony