URMĂREŞTE-NE PE

Te asteptam la o cafea sau la un ceai, pe strada Tache Ionescu nr. 5, ca sa povestim mai mult.

De la reclame de tip performance (google, facebook, instagram) pana la seo sau influencer marketing. De la grafica si design pana la implementari wordpress pana la laravel. De la clipuri video pana la print. De la analiza si strategie pana la implementare. De la servicii de copywrite pana la optimizare seo. Toate serviciile noastre sunt realizate in-house, cu resurse proprii si specialisti in fiecare domeniu. Sloganul nostru este: „Singura agentie non-stop din Romania.” Si chiar suntem, pentru ca orice afacere cu prezenta online functioneaza non-stop. Implementam automatizari si functionalitati specifice pentru campaniile de marketing pe care le derulam.

Discutam cu fiecare client in parte si incercam sa intelegm afacerea sa. Astfel incat, strategia de marketing pe care urmeaza s-o implementam sa fie in corelare directa cu nevoile specifice ale afacerii sale. Ne implicam si ne intereseaza succesul afecerilor clientilor nostri. Facem tot posibilul sa-ti propunem exclusiv actiuni de marketing dedicate pe profilul afacerii tale. Intelegerea particularitatilor fiecarei afaceri in parte ne ajuta sa profilam mai bine potentialii clienti. Astfel, vom putea crea o strategie de marketing puternica, dedicata si performanta, cu rezultate optime si costuri echilibrate.

Lasă-ne un mesaj

Cauti o agentie de marketing vesela? Noua ne place ceea ce facem si de aceea toti clientii nostri sunt fericiti. Trimite-ne un mesaj cu motivul pentru care ai nevoie de o agentie de marketing sau vino la noi sa bem o cafea. 🙂

d

Adresă

Tache Ionescu 5, sector 1, Bucuresti

d

Telefon

0731 895 353

d

Program

L - V 10 - 19 / Non Stop