Branding

Mesajele pe care le transmit imaginile sunt extrem de importante pentru clienți. Realizam design și identitate de brand, precum și logo design.

Creație publicitară: Branding

In acelasi timp, echipa noastra de experti dedicata fiecarui proiect dispune de resursele de know-how si de instrumentele specifice pentru a putea implementa cu succes strategia dezvoltata impreuna. Astfel, de la nivelul conceptual si strategic, pana la cel de implementare si executie, toata structura va fi una unitara si uniforma, pentru a obtine rezultatele optime.

O mica introducere in ceea ce numim „servicii integrate de marketing pentru magazine online” ar fi reunirea tuturor uneltelor prin care puteti promova un maagzin online sub aceeasi umbrela, cu o strategie unitara, vizualuri unitar si measj unitar.

De la reclamele de tip performance, menite sa aduca rezultate concrete, adica vanzari, pana la brand awarness, analiza vizitatorilor site-ului si a experientei avute de acestia, pana al comunicate de presa, continut grafic si text si viralizare de campanii. Toate acestea se pot reunii in ceea ce numim „mixul de marketing”, urmarind niste kpi-uri bine stabilite pe o structura bugetara, astfel incat magazinul tau online sa evolueze, sa castige cota de piata si, poate cel mai important, sa-ti aduc venituri din ce in ce mai mari.

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente proiecte ale noastre de Branding