Site de prezentare

Dacă ai căutat până acum pe internet realizare site de prezentare, felicitări! Înseamnă că ai făcut deja primul pas către prezența digitală a companiei tale. Știi că e important să ai un site, dar informațiile abundă. Descoperă în continuare informații esențiale despre ce este, ce presupune, cât costă un site de prezentare, dar și cum poți să îl obții rapid la costuri optime.

Realizare Site de Prezentare

Orice companie serioasă are un site, realizat profesionist, nu pentru că e bine, ci pentru că e esențial. Un site înseamnă respect pentru clienții tăi și posibilitatea permanentă de creștere a vânzărilor și implicit a vizibilității brandului tău. Un site de prezentare lucrează non stop pentru compania ta.

Cum facem un site de prezentare?

Pentru noi orice site de prezentare trebuie să spună povestea brandului în mod clar, coerent și cu funcționalități de ultimă generație. Să se încarce repede de pe orice dispozitiv e de la sine înțeles. Construim de ani de zile site-uri concepute să livreze performanță digitală.

Te bucuri de un site de prezentare complet

Diferența dintre un site de prezentare complet și un simplu site stă, ca în orice alt domeniu, în detalii. În esență, există 3 mari etape: pregătire, execuție, mentenanță și promovare. Îți oferim experiența noastră indiferent de etapa la care te afli. Asigurăm servicii complete pentru realizare site de prezentare, inclusiv optimizare site de prezentare și promovare online.

Servicii creare site web

Să ai un site este jumătate din problemă, să obții rezultate concrete datorită site-ului este cealaltă jumătate din problemă. Structura site-ului, interfața grafică, conținutul efectiv, promovarea și toate celelalte aspecte tehnice și de creație sunt conținute de pachetul nostru de servicii complete creare site web. Contactează-ne!

1. Stabilirea structurii site-ului de prezentare.

Plecând de la meniu și structura acestuia, continuând cu fiecare pagină în parte și corelând cu imaginea și particularitățile fiecărui brand, realizăm o structură coerentă a site-ului tău de prezentare.

2. Alegerea layout-ului potrivit pentru un site de prezentare.

În funcție de piața din care face parte afacerea, în funcție de considerații sociale, demografice și specifice fiecărei afaceri, acest pas este foarte important pentru că este definiția intrinsecă a ceea ce numim web design.

3. Implementarea structurii site-ului și a layout-ului ales

Un pas mic pentru oricare dintre clienții noștri, un pas mare pentru colegii noștri de la web design.

4. Optimizarea conținutului și a elementelor structurale din punct de vedere SEO și UX

Da, pentru ca site-ul de prezentare să fie pregătit pentru căutările organice și pentru vizitatori. Optimizare UX – User Experience, în cazul unui site de prezentare, este prezent în toți pașii, de la structură la layout, dar abia în acest pas el se definește și se reglează până la cele mai mici detalii.

5. Realizarea site-ului de prezentare alpha – bug & fix

Testăm varianta alpha a site-ului, ne asigurăm că totul este în parametrii stabiliți și lansăm site-ul de prezentare în „Universul Internetului” pentru a primi vizite și a aduce un plus de valoare afacerii clienților noștri.

Pasul 0?

Sună-ne pentru a primi o ofertă pentru site-ul tău de prezentare!

De ce AdSymphony?

Am creat peste 100 de site-uri până în prezent, iar portofoliul nostru se extinde în timp real. Suntem activi în marketing și publicitate încă din 1993. Suntem pasionați de ceea ce facem și ne asigurăm că oferim ceea ce și nouă ne place să primim: servicii de calitate prin care, atât compania ta, cât și noi, să creștem frumos.

Site-uri web 100% responsive

Un site web 100% responsive sau un site care se adaptează oricărui dispozitiv este un must. Așa cum te asigurăm că site-ul tău va funcționa perfect pe telefon, tabletă sau desktop, îți garantăm că la AdSymphony vei obține și toate celelalte funcțiile esențiale, dar poate, mai puțin cunoscute.

Cat costa crearea unui site web?

Depinde. Dacă alegi să îl creezi tu sau un apropiat, atunci site-ul poate fi gratuit. Dacă însă te interesează un produs digital performant, sigur și eficient din toate punctele de vedere, atunci este recomandat să predai acest task unei echipe de profesioniști. În acest fel, vei avea garanția unui instrument care funcționează perfect, indiferent de condiții și este protejat în permanență. În funcție de dimensiunea proiectului tău, vom evalua costurile înainte de a ne apuca de treabă. Vei cunoaște prețul site-ului de prezentare de la bun început. Te asigurăm că e absolut gratuit să ne întrebi orice dorești și vei primi rapid oferta de site de prezentare. Contactează-ne! Răspundem tuturor solicitărilor. Garantat.

Ce va conține site-ul de prezentare?

Site-ul de prezentare va conține toate elementele necesare vizibilității și dezvoltării brandului tău. Produsul sau serviciul tău se află la baza conceperii structurii site-ului, iar conținutul efectiv al site-ului va sluji întocmai obiectivelor tale de marketing pe termen lung. Apreciem și realizăm site-uri de prezentare cu design unic, dar este responsabilitatea noastră să ne asigurăm că site-ul tău de prezentare poate livra rezultate cuantificabile.

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente proiecte ale noastre de site-uri de prezentare