Contactează-ne
Str. Tache Ionescu, nr. 5, București,
hi@adsymphony.ro
Tel: 0756 103 936

SITE DE PREZENTARE

Indiferent de nișa în care activezi un site de prezentare reprezintă cartea ta de vizită. Alege să ai un site profesionist și dedicat atragerii de clienți. 

Web Design: site de prezentare

Realizare site de prezentare pentru afacerea ta?

La ce folosește împrospătarea, schimbarea sau chiar crearea unui site de prezentare? Dacă ai ajuns aici, probabil nu trebuie să-ți răspundem la aceste întrebări. În mod sigur, toți potențialii clienți sunt pe internet. Indiferent că folosesc o rețea socială, sunt abonați la o revistă online sau la un blog, postează un anunț pe OLX sau realizează o căutare pe Google. Și tu știi asta. Privește site-ul de prezentare că pe un catalog. Sau că pe o vitrină a magazinului tău. Că pe un afiș pentru o piesă de teatru. Și cu toate acestea, un site de prezentare este mai mult de atât. Printr-un site de prezentare poți comunica atât cu potențialii clienți, cât și cu cei existenți. Poți transmite valorile afacerii tale, diferențiatorii și toate comunicările despre afacerea ta.

Cum realizăm un site de prezentare?

Crearea unui site de prezentare din perspectivă web design poate fi împărțită în 5 pași. Astfel, urmând această structură, putem construi un site de prezentare eficient și corect.

1. Stabilirea structurii site-ului de prezentare.

Plecând de la meniu și structura acestuia, continuând cu fiecare pagină în parte și corelând cu imaginea și particularitățile fiecărui brand, realizăm o structură coerentă a site-ului tău de prezentare.

2. Alegerea layout-ului potrivit pentru un site de prezentare.

În funcție de piața din care face parte afacerea, în funcție de considerații sociale, demografice și specifice fiecărei afaceri, acest pas este foarte important pentru că este definiția intrinsecă a ceea ce numim web design.

3. Implementarea structurii site-ului și a layout-ului ales

Un pas mic pentru oricare dintre clienții noștri, un pas mare pentru colegii noștri de la web design.

4. Optimizarea conținutului și a elementelor structurale din punct de vedere SEO și UX

Da, pentru ca site-ul de prezentare să fie pregătit pentru căutările organice și pentru vizitatori. Optimizare UX – User Experience, în cazul unui site de prezentare, este prezent în toți pașii, de la structură la layout, dar abia în acest pas el se definește și se reglează până la cele mai mici detalii.

5. Realizarea site-ului de prezentare alpha – bug & fix

Testăm varianta alpha a site-ului, ne asigurăm că totul este în parametrii stabiliți și lansăm site-ul de prezentare în „Universul Internetului” pentru a primi vizite și a aduce un plus de valoare afacerii clienților noștri.

Pasul 0?

Sună-ne pentru a primi o ofertă pentru site-ul tău de prezentare!

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente proiecte ale noastre de site-uri de prezentare

Telefon Adsymphony
Contactează-ne
Pentru cereri de ofertă și colaborări:
Email Adsymphony
Adresă de email

Lasă-ne un mesaj pe adresa:

hi@adsymphony.ro

Utilizăm fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență de navigare cât mai bună prin personalizarea conținutului și a anunțurilor pe care vi le afișăm și pentru a analiza traficului website-ului.