Site de prezentare

Indiferent de nișa în care activezi un site de prezentare reprezintă cartea ta de vizită. Alege să ai un site profesionist și dedicat atragerii de clienți.

Web Design: site de prezentare

Realizare site de prezentare este motivul pentru care ai ajuns aici?

Ne imaginăm, credem, de fapt suntem convinși că dacă ai ajuns să citești aceste rânduri chiar cauți serviciul de realizare site de prezentare. Ceea ce ne bucură, sincer, pentru că noi oferim acest lucru. E posibil să te regăsești într-una dintre următoarele situații: 1) să ai deja un site și să vrei refacerea site-ului existent? 2) să nu ai încă site dar afacerea ta să fi funcționat până acum așa, fără prezență online? 3) să pornești un start-up și să ai nevoie de site de prezentare? 4) să lansezi un produs nou pe care vrei să-l prezinți pe un site dedicat? Sau poate într-o altă situație la care content writer-ul nostru nu s-a gândit în timp ce scria acest text respectând rigorile de optimizare seo.

Nu o să scriem despre de ce ai nevoie de realizare site de prezentare pentru că tu deja ai ajuns aici și am stabilit că asta îți dorești. Mai jos o să descriem, pe scurt, cum facem noi serviciul de realizare site de prezentare, exprimând pașii principali. Iar după ce ne soliciți ofertă, probabil îți vom mai cere niște detalii, apoi vom întocmi un deviz și un time line. Practic încercăm să stabilim așteptările reciproce cât mai clar și corect, cu onestitate și profesionalism.

Cum realizăm un site de prezentare?

Crearea unui site de prezentare din perspectivă web design poate fi împărțită în 5 pași. Astfel, urmând această structură, putem construi un site de prezentare eficient și corect.

1. Stabilirea structurii site-ului de prezentare.

Plecând de la meniu și structura acestuia, continuând cu fiecare pagină în parte și corelând cu imaginea și particularitățile fiecărui brand, realizăm o structură coerentă a site-ului tău de prezentare.

2. Alegerea layout-ului potrivit pentru un site de prezentare.

În funcție de piața din care face parte afacerea, în funcție de considerații sociale, demografice și specifice fiecărei afaceri, acest pas este foarte important pentru că este definiția intrinsecă a ceea ce numim web design.

3. Implementarea structurii site-ului și a layout-ului ales

Un pas mic pentru oricare dintre clienții noștri, un pas mare pentru colegii noștri de la web design.

4. Optimizarea conținutului și a elementelor structurale din punct de vedere SEO și UX

Da, pentru ca site-ul de prezentare să fie pregătit pentru căutările organice și pentru vizitatori. Optimizare UX – User Experience, în cazul unui site de prezentare, este prezent în toți pașii, de la structură la layout, dar abia în acest pas el se definește și se reglează până la cele mai mici detalii.

5. Realizarea site-ului de prezentare alpha – bug & fix

Testăm varianta alpha a site-ului, ne asigurăm că totul este în parametrii stabiliți și lansăm site-ul de prezentare în „Universul Internetului” pentru a primi vizite și a aduce un plus de valoare afacerii clienților noștri.

Pasul 0?

Sună-ne pentru a primi o ofertă pentru site-ul tău de prezentare!

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente proiecte ale noastre de site-uri de prezentare