Servicii Optimizare SEO

Oferim servicii de optimizare SEO a paginilor unui website, a paginilor de produs pentru magazinele online, a pozelor și a textelor.

Audit SEO

Dacă vrei să afli unde te situezi din punct de vedere al indexării sau cauți metode prin care să obții mai mult trafic organic, website-ul tău are nevoie de audit. Acest proces include analiza elementelor structurale, analiza tehnică a website-ului și analiza de conținut.

Optimizare SEO on-page

Oferim servicii de optimizare SEO a paginilor unui website, a paginilor de produs pentru magazinele online, a pozelor și a textelor. Scopul final este ca motoarele de căutare să afișeze website-ul tăuprintre primele, în urma căutărilor organice.

Campanii SEO

Foarte important pentru creșterea organică a proiectului vostru este construcția strategiei de link building. Aceasta va demonstra motorului de căutare autoritatea website-ului. Autoritatea este dată de calitatea altor website-uri care includ link-uri către proiectul vostru.

Articole SEO

Indiferent dacă este vorba despre blogul propriu, despre blogul unui magazin sau un alt tip de proiect online, orice comunicare scrisă este, de fapt, un articol. Acesta trebuie sa respecte regulile de bază ale bunelor practici SEO, pentru a fi indexat rapid...

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente proiecte ale noastre de SEO

Servicii Optimizare SEO

Oferim servicii de optimizare SEO a paginilor unui website, a paginilor de produs pentru magazinele online, a pozelor și a textelor. Scopul final este ca motoarele de căutare să afișeze website-ul tău printre primele, în urma căutărilor organice.

În cele ce urmează, îți vom prezenta o serie de tehnici și elemente de construcție care ajută la o bună indexare a paginilor. În general, prezentarea unor servicii este o treabă serioasă, așa că vom urma și noi rețeta verificată și vom da putere acestui serviciu, optimizarea SEO, înșiruind o suită de expresii care credem că te vor impresiona.

De asemenea, ne vom și lăuda. Și vom spune că facem totul cu profesionalism și dedicare. Pentru că exact asta facem.