7 sfaturi de SEO pentru 2018

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

7 sfaturi de SEO pentru 2018

Sfaturi SEO pentru anul 2018

Cum anul 2017 se apropie de final, vă lăsăm aici 7 cele mai bune sfaturi pentru a face SEO de calitate în anul 2018. Veți observa, probabil, că majoritatea sunt valabile încă de acum 2, 5 sau poate 10 ani, însă așa cum se zice: repetiția este mama învățăturii! Am creat această listă de 7 sfaturi esențiale pentru a obține rezultate bune.

Link building

Da, este vechi, de-o vârstă cu Google, dar rămâne un pilon principal în ceea ce înseamnă strategie de seo. Mulți au făcut greșeala să interpreteze comunicatele Google despre link building în sensul nedorit de Google, anume că de la an la an importanța legăturilor scade în algoritmul motorului de căutare. Nimic mai neadevărat! În realitate, algoritmul este îmbunătățit pentru a depista link-urile corecte, organice și a le diferenția de cele „forțate.” Practic, ceea ce vor cei de la Google să transmită este să prioritizam legăturile de calitate și să nu facem spam.

Experiența vizitatorului (UX)

Pe măsură ce crawlerii Google au avansat, s-a pus din ce în ce mai mult accent pe verificarea site-ului din punct de vedere al experienței utilizatorului. Tocmai pentru a afișa rezultate cât mai relevante în căutări, Google consideră de câțiva ani că un site este cu atât mai relevant cu cât primește o notă mai bună la capitolul experiența vizitatorului. Există mai multe tool-uri care ajută la îmbunătățirea acestui element. Dintre acestea, vom menționa HotJar, instrument pe care agenția îl utilizează pentru a îmbunătăți experiența clienților pe site-urile pe care le administrăm.

Fragmentele recomandate și răspunsurile rapide (featured snippets)

Optimizarea SEO pentru căutarile de pe mobil

Creșterea căutărilor vizuale

Căutările vocale (Voice search)

Inteligența artificială

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente proiecte ale noastre de Newslettere