AdSymphony se ține de glume. Pentru o miză serioasă! Proiectul video „Dacele și sfertogeții“ propune o strategie diferită de promovare

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

AdSymphony se ține de glume. Pentru o miză serioasă! Proiectul video „Dacele și sfertogeții“ propune o strategie diferită de promovare

Îți dorești să vezi cum arată cu adevărat soțul tău? Vrei să vezi pe cine ai agățat tu de pe Instagram? Este momentul! Pentru 300 de lei, primele zece persoane care vor comanda Dezinstagramatorul de obiecte vor primi Dezinstagramatorul de ființe!

Dacă ai început deja să cauți pe net Dezinsta…… și ai observat că Google nu te ajută cu nicio sugestie de căutare, e cazul să oprești cercetările. Dezinstagramatorul este un produs imaginat de AdSymphony care subliniază nu doar potențialul creativ al agenției de publicitate (modestia este supraevaluată!), ci și o nevoie socială cu tendințe de acutizare: aceea de autenticitate. Oamenii vor să VADĂ. Și vor să vadă fără filtre.

Dezinstagramatorul este una dintre temele celui mai recent proiect video semnat de ADSymphony, o serie de patru scurtmetraje grupate sub numele „Dacele și sfertogeții“, realizate pe baza unor scenarii care gravitează în jurul acestor personaje: un conspiraționist care-și consumă pe un acoperiș din Obor teama de sateliții lui Musk, un contrabandist de cărți într-o lume distopică în care Google a fost anihilat, un militant pentru #adevăr în social media (Dezinstagramatoru’) și un hipster autoizolat (și asumat!) care găsește o zi nepotrivită să-și extindă orizontul: Black Friday. Actorii care au interpretat personajele sunt Alin Brancu și Emanuel Bighe.

Cele patru scurtmetraje vor putea fi urmărite în curând, pe paginile de social media ale agenției de publicitate. Până atunci, vă invităm să vedeți un teaser:

De ce video? De ce umor?

Proiectul video reprezintă un statement, dar și o provocare adresată brandurilor ce au îndrăzneala să se promoveze cu umor, mai ales într-un climat supratensionat.

În prezent, componenta video are un impact major asupra rezultatelor pe care le înregistrează un business. Materialele video au devenit o sursă de informare, care influențează, în cele din urmă, decizia de cumpărare. Mai mult decât atât, studiile arată că publicul este atras de conținuturile ce au și o componentă distractivă, amuzantă, pe lângă cea pur informativă. Rezultatul acestui gen de comunicare? O emoție pozitivă – o bază pe care se poate construi o relație cu produsul sau serviciul oferit de un anumit brand. Atunci când umorul este integrat obiectivelor publicitare, se obțin notorietatea mărcii și intenția de cumpărare.

În acest context, AdSymphony propune brandurilor servicii video complete: scenariu, actori profesioniști, tehnologie audio-video, editare. Pune-ți în valoare afacerea prin intermediul celui mai apreciat tip de conținut!

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente proiecte ale noastre de Newslettere