Advertoriale SEO. Afla beneficiile unei campanii de advertoriale SEO

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

Advertoriale SEO. Afla beneficiile unei campanii de advertoriale SEO

Advertorialele SEO sunt articole publicitare scrise într-un stil editorial. Termenul combină două cuvinte – advertising (publicitate) și editorial (editorial) și reprezintă un tip de articol plătit scris de un expert SEO. Prin acest mijloc de publicitate, poți obține mai mult trafic pe site-ul tău din partea persoanelor interesate să învețe mai mult despre produsele și serviciile tale. Așadar, dacă vrei să îți îmbunătățești ranking-ul și să atragi mai mulți vizitatori, a include pe site-ul tău și advertoriale SEO este o idee bună.

Află mai departe motivele pentru care ar trebui să implementezi o campanie de advertoriale SEO și vezi care sunt avantajele unei campanii SEO de advertoriale!

Ce sunt advertorialele SEO?

Advertorialele SEO sunt un instrument eficient de a atrage vizitatori pe un website, deoarece ele prezintă informații avizate pentru potențialii clienți. Multe companii apelează la advertoriale SEO pentru a-și promova produsele și serviciile. Advertorialele SEO trebuie să cuprindă informații folositoare și de calitate referitoare la produsul sau serviciul promovat, pentru a stârni interes din partea userilor. Advertorialele SEO sunt o metodă populară de promovare plătită la care pot apela companiile pentru a oferi conținut informativ astfel încât să genereze trafic și un răspuns pozitiv din partea userilor. De redactarea advertorialelor SEO se ocupă un specialist în search engine optimization.

Iată de ce trebuie să ții cont atunci când vrei să folosești advertoriale SEO pentru a genera trafic pe website-ul tău:

  1. Advertorialul trebuie să conțină informații folositoare, legate de serviciul sau produsul pe care îl oferi.
  2. Advertorialul trebuie publicat pe un website cu trafic ridicat și cu o bună reputație.
  3. Specialistul care scrie advertorialul trebuie să fie responsabil pentru întreg conținutul livrat, să realizeze plata promovării și să îți pună la dispoziție URL-ul articolului publicat.

Trebuie avut însă în vedere faptul că promovarea prin advertoriale SEO trebuie să țină cont de normele Google. Astfel, este important ca cititorii să fie informați cu privire la faptul că advertorialele SEO sunt materiale publicitare, pentru a evita o penalizare din partea Google.

De ce să apelați la o campanie de advertoriale SEO?

Prin campanii de advertorialele SEO, ai ocazia de a prezenta pe larg informații despre beneficiile unui produs sau ale unui serviciu, informații care îi pot convinge pe vizitatori să acceseze serviciile sau produsele respective. Iată câteva motive pentru care ar trebui să implementezi o campanie de advertoriale SEO pentru afacerea ta!

  • Advertorialele SEO permit brandurilor să se conecteze cu publicul lor, un advertorial bine realizat putând genera mai multe lead-uri pentru un preț mai mic decât publicitatea clasică.
  • Advertorialele SEO atrag de obicei mai mulți cititori decât reclamele obișnuite, deoarece aceste articole abordează în detaliu beneficiile unui anumit produs sau serviciu.
  • Advertorialele SEO fac reclamă unui produs, serviciu sau brand și reprezintă un instrument eficient de link-building pentru un site.

Avantajele unei campanii SEO de advertoriale

Prin intermediul unei campanii advertoriale SEO, un website capătă mai multă vizibilitate și câștigă un capital de încredere și autoritate prin informațiile prezentate de specialist. De asemenea, implementarea unei campanii SEO de advertoriale îți va oferi:

  • Un nivel mai ridicat de trafic organic de durată
  • O oportunitate prin care să îți poți prezenta pe larg brandul/produsele/serviciile
  • Eficientizarea procesului de link-building
  • Șanse crescute de a ajunge printre primele rezultatele în căutările Google.

Pentru a te bucura de beneficiile unei campanii de advertoriale SEO, AdSymphony îți pune la dispoziție o echipă de specialiști ce folosește cele mai performante tool-uri de construcție SEO.

Sursa: https://www.sotaventomedios.com/what-are-the-steps-for-creating-an-seo-advertorial/

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente proiecte ale noastre de Newslettere