Promovare pe Facebook #1

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

Promovare pe Facebook #1

Promovare eficientă pe Facebook

Indiferent dacă este un magazin online, un site de prezentare, un blog sau un serviciu online, afacerea ta trebuie să aibă parte de promovare pe Facebook.

Peste 5 milioane de utilizatori activi pe Facebook în fiecare zi, asta îți oferă Facebook în România. În total sunt peste 9 milioane de conturi înregistrate, cu alte cuvinte aproape fiecare român care utilizează internetul are și un cont de facebook, diferența fiind reprezentată de oamenii care nu își verifică contul zilnic.

Mai mult de jumătate cumpără sau au cumpărat după ce au văzut o reclamă pe Facebook.

Campaniile Facebook pot întregi peisajul de promovare a afacerii voastre și cum nu mai este un serviciu gratuit, trebuie găsite exact căile pentru a ajunge cât mai ușor la publicul țintă al produselor comercializate.

Cum obținem cele mai bune rezulate pentru promovare pe Facebook

Targetare:

  • Trebuie targetat și segmentate efectiv audiențele în funcțiie de vârstă, sex, profesie, studii, limbi cunoscute sau interese.
  • De asemenea alte date demografice și ce țîn de psihologia persoanei ne pot ajută în profilarea cumpărătorului: relație, studii, serviciu, afinitate etnică, generație etc.

După toate acestea putem știi cu exactitate cam câți useri potențiali ar putea vedea reclama la produsul tău.

Test 0.1, 0.2, 0.2a, 0.2b

Ca să reușești trebuie să exersezi cât mai mult de cât mai multe ori și cu cât mai puține greșeli. Noi nu experimentăm cu banii clienților și când ne jucăm ne ies cifre absolut uluitoare. Experiența agentiei de marketing AdSymphony provine din:

  • Peste 3500 de campanii implementate pe Facebook
  • Peste 90 de afaceri diferite promovate pe Facebook
  • Peste 2.000.000 de dolari administrați în promovare pe Facebook

Iată un print screen al unuia dintre conturile de Facebook Ads administrate de agenție

Cu aproape 300.000 de dolari am reușit să ajungem la aproape 8 milioane de români, afișându-ne de peste 1 miliard de ori!

Am adus peste 350.000 de vizitatori unici pe site și mulți dintre ei s-au reîntors prin campanii de remarketing crescând astfel rata de conversie și mărind efecient cifra de afaceri.

Dacă vrei să aflii mai multe despre promovare pe Facebook, lasă-ne un mesaj și discutăm!

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente proiecte ale noastre de Newslettere