Servicii de creație

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

Servicii de creație

Servicii de creație pentru afacerea ta

Creăm pentru tine și pentru afacerea ta. Servicii de creație complete, atât pentru online, cât și pentru offline. Realizăm spoturi TV, de la casting la producție, asigurăm tot necesarul realizării unui spot TV de calitate. Ai nevoie de grafică? Realizăm de la bannere pentru promoțiile online până la design de volante pentru print. O echipă de graficieni și tehnicieni, profesioniști și pasionați lucrează pentru materialele de care afacerea ta are nevoie.

De ce conținut video pentru online?

Printre serviciile de creație pe care le oferim, se regăsește și crearea de conținut video online. Încurajăm și propunem tuturor clienților să folosească în campaniile lor astfel de materiale. Social media se dezvoltă și se dedică foarte mult video-ului. Campaniile de promovare online care au suport video devin mai virale, mai vizibile și convertesc mai mult. Nu este niciun secret că cei de la Facebook avantajează distribuția de materiale video. Speculații sunt multe, cea mai consistentă fiind aceea că încearcă să destabilizeze supremația Youtube și Vimeo. Însă experiența ne arată că atât pe Facebook, cât și pe Instagram, materialele video aduc mai mult trafic și generează mai multe conversii.

Video pentru orice afacere, o consecință socială

Din punct de vedere social, dacă ne uităm în istorie, observăm că cea mai mare revoluție media ante-internet a fost televiziunea. Televiziunea a devansat presa scrisă și radioul într-un timp record. Bugetele investite în reclame TV au crescut exponențial în ultimele decenii. De ce? Pentru că oamenii preferă să privească un video în care, în minute sau ore, se comprimă informație text de mii de pagini. Timpul ne conduce spre video. Ținând cont că în America bugetele investite în online au început să le depășească pe cele alocate reclamelor TV, este firesc ca online-ul să meargă cât mai mult spre conținut video. Conținutul video în online este „the next big thing”, doar că nu este „next”, este acum. Graficienii noștri realizează conținut video dedicat oricărei afaceri. Conținut relevant care generează vânzări crescute.

Servicii de creație oferite de AdSymphony

Design și grafică – de la fotografie de produs și prelucrare, până la bannere și design de print sau identitate de brand, vei găsi în portofoliul nostru de servicii de creație toate necesitățile de design și grafică pentru afacerea ta.

Tipărire și DTP – punem creația grafică pe hârtie! Pregătim designul pentru print și asistăm tipografia din punct de vedere al standardelor de calitate, astfel încât tu să beneficiezi de cele mai bune materiale grafice tipărite.

Creație conținut video – servicii de creație video pentru blogul sau site-ul tău de prezentare sau magazinul online, pentru comunicare în Social Media și pentru campaniile de promovare online pe care le desfășori.

Filmare reclame TV – vrei să apari pe televizor? Realizăm spotul TV de la A la Z. Ne ocupăm de scenariu, de casting, de producție, de filmare, editare și de pregătirea filmului pentru distribuția TV.

Servicii copywrite – scriem advertoriale, articole pentru blog, conținut pentru site, postări Social Media, scenarii pentru video și dezvoltăm concepte și sloganuri pentru campaniile de promovare.

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente proiecte ale noastre de Newslettere