Contactează-ne
Str. Tache Ionescu, nr. 5, București,
hi@adsymphony.ro
Tel: 0756 103 936

Untold va fi live pe YouTube

Untold, primul festival din România ce va fi live pe YouTube

Așa cum a anunțat ieri Pagina de Media, festivalul Untold va fi primul festival din România ce va fi transmis live pe platforma YouTube. Festivalul începe mâine, 2 august și durează 4 zile, până duminică.

Reclamele servite pe YouTube

Online-ul din ce în ce mai aproape de oameni, mișcare inteligentă de marketing din partea Google sau bani din reclamele online? Acestea sunt topicurile pe care le dezbatem. În primul rând, trendul ascendent al utilizatorilor din România forțează din ce în ce mai multe acțiuni în online, ceea ce este firesc și oarecum în aliniament cu vestitul internet de mare viteză prezent, așa că da, online-ul este din ce în ce mai prezent în viața noastră și mai aproape de oameni. De ce considerăm că mișcă inteligent din punct de vedere marketing cei de la Google, în primul rând datorită notorietății festivalul și a publicului țintă care-l urmărește, public căruia i se servesc din ce în ce mai puține reclame Google, preferință de sursă pentru obținerea conversiilor venind mai degrabă din surse precum Facebook și Instagram. Așadar, obținând mult trafic din acest grup țintă cu ocazia brodcastului, marketerii vor putea profila și creea audiențe de succes pentru publicul vizat, care este de altfel și unul dintre cele mai active pe platformele magazinelor online. Bani din reclamă vor fi mulți în cele 4 zile. Practic pare un win-win pentru toată lumea această transmitere live a festivalului.

Suntem curioși să vedem metricele de după festival, câte din ele vor fi făcute public. Astfel vom putea interpreta mult mai exact care dintre cele 3 întrebări a fost motivația principala a acestei transmisii live pe YouTube, în premieră pentru România.

Author avatar
Echipa Adsymphony

Postează comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizăm fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență de navigare cât mai bună prin personalizarea conținutului și a anunțurilor pe care vi le afișăm și pentru a analiza traficului website-ului.