Fillerina și Crescina – Fii naturală și spontană! Noua campanie MagnaPharm realizată de AdSymphony

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

Fillerina și Crescina – Fii naturală și spontană! Noua campanie MagnaPharm realizată de AdSymphony

Noul spot TV al companiei MagnaPharm, pentru gamele de produse dermatocosmetice Fillerina și Crescina, promovează naturalețea și spontaneitatea. Mesajul central al spotului – Fii naturală și spontană – a fost ales de agenția AdSymphony împreună cu   MagnaPharm Marketing & Sales România ca vector principal de comunicare, în armonie cu valorile brandurilor Crescina și Fillerina. Produsele dermatocosmetice de top ale laboratoarelor Labo Suisse sunt ideale pentru îngrijirea tenului și a părului, subliniind frumusețea naturală, interioară și exterioară. Să ofere o stare de bine în orice moment al zilei.

Fillerina și Crescina sunt branduri ale laboratoarelor dermatocosmetice LABO SUISSE, iar prin intermediul MagnaPharm Marketing & Sales România acestea sunt disponibile pentru piața din România. În cadrul laboratoarelor LABO se creează zilnic produse dermatocosmetice de înaltă tehnologie, pentru îngrijirea părului și a pielii, inspirate din nevoile consumatorilor, îmbinând soluții brevetate și metode inovatoare.

Fillerina este gama ideală de îngrijire a tenului ce oferă o metodă neinvazivă cu efect de umplere a ridurilor ce poate fi folosită acasă, iar Crescina este gama pentru recreșterea și regenerarea părului, atât la bărbați, cât și la femei.

Agenția AdSymphony a avut ocazia să pună în valoare aceste două branduri, susținute de tradiție și ani de studii și inovație, iar rezultatul, spotul TV, a fost lansat în decembrie 2023. Despre colaborarea creativă cu echipa AdSymphony, Mihai Nițoiu – Brand Manager MagnaPharm a declarat:

De la briefing, debriefing și până la livrarea materialelor finale, echipa ADSymphony a reușit să surprindă în realizarea unui proiect atât de complex, într-un termen limită foarte strâns. Reușita acestui proiect s-a datorat, cu siguranță, echipei, comunicării foarte fluide și deschiderii față de nevoia noastră. Cele mai mari provocări au fost coordonarea realizării unei povești de succes, a găsirii unui fir roșu clar, dar și a respectării timing-ul din planul TV. Echipa ADSymphony a reușit să se adapteze foarte rapid la nevoile noastre de business, livrând un număr foarte mare de materiale complexe în deadline-ul stabilit, demonstrând o bună comunicare agenție-client, creativitate nelimitată și o extraordinară coordonare. Și asta, într-o perioada în care volumul de lucru este la o intensitate extrem de ridicată.

Iar spotul TV și rezultatele activității sunt aici: https://youtu.be/mRideYThdzA.

Echipa MagnaPharm România: Mihai Nițoiu (Brand Manager), Ana Mihăilescu (Digital Marketing Manager), Diana Jora (Group Marketing Manager), Petru Friptu (Country Manager).

Echipa AdSymphony: Ruxandra Cîrciu (Account Manager), Andra Spirea (Producător), Michael Vîrvăroiu (Senior Editor Video), Răzvan Chiș (artist 3D), Iulian Sin (Art Director), Alex Grivei (Account Director).

Nume client
MagnaPharm
Data de lansare
Decembrie 2023
Tip Proiect
Branding, Spot TV, Social Media

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente proiecte ale noastre de Newslettere