Goodwill Consulting

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

Goodwill Consulting

Suntem alături de Goodwill Consulting – compania care oferă soluții complete pentru accesarea fondurilor europene în România din 2008 – în livrarea zilnică a informațiilor și a mesajelor pe platformele social media, dar și a campaniilor sponsorizate pe Google, începând din primăvara anului 2023.

Pe de-o parte, realizăm documentarea, planificarea și creația conținutului publicat zilnic pe Facebook, Instagram și LinkedIn, iar, pe de cealaltă parte, ajutăm la promovarea serviciilor companiei, adresate persoanelor juridice interesate să-și dezvolte afacerile cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile.

De asemenea, generăm conținut creativ și prin intermediul articolelor, optimizate SEO, publicate pe platforme cu vizibilitate mare la nivel național.

 

Rulăm campanii sponsorizate care livrează rezultate concrete pentru clientul nostru, monitorizăm eficiența reclamelor și întocmim analize de date pentru viitoarele strategii.

 

  • Creație de conținut social media
  • Google & Meta Ads
  • Articole SEO & Outreach
  • PR digital

 

Descoperă mai jos conținutul realizat de echipa AdSymphony pentru Goodwill Consulting:

Facebook: Facebook

Instagram: Instagram

LinkedIn: LinkedIn

 

Cauți creatori de conținut personalizat, care te pot ajuta să obții vizibilitate și rezultate concrete pentru compania ta? Contactează-ne oricând: hi@adsymphony.ro

Nume client
Goodwill Consulting
Tip Proiect
SEO, Creație de conținut social media, Google & Meta Ads, Marketing Digital

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente proiecte ale noastre de Newslettere