L’Opera Bistro

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

L’Opera Bistro

L’Opera Bistro face parte din proiectele ce au la bază conceptul de creare de conținut în locație. Website-ul și conturile de social media au fost realizate de la zero de echipa noastră, folosind content original, relevant și “catchy” pentru publicul țintă.

L’Opera Bistro este un spațiu care a luat naștere din dorința de a aduce în prezent farmecul autentic al epocii Belle Époque, când “gastronomia era o artă și preparatele erau gătite cu pasiune și rafinament”. Restaurantul deschis în inima Bucureștiului se adresează iubitorilor bucătăriei franceze, fiecare preparat oferind oaspeților o experiență autentică și memorabilă, cu o infinită atenție la detalii. Ce găsești la L’Opera Bistro? Un meniu atent ales, un ambient plăcut și o servire impecabilă.

Ce am făcut noi? Ne-am folosit talentul pentru a-i da viață și în mediul online. Amenajat în stil minimalist, cu detalii ce exprimă eleganță și rafinament, bistroul din Cotroceni are o imagine clară, bine definită și 100% reală, de care ne-am ocupat încă de la inaugurare.

Link site: https://operabistro.ro/
Instagram: https://www.instagram.com/operabistro.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=61551133687706
TikTok: https://www.tiktok.com/@operabistro.ro

Nume client
L’Opera Bistro
Data de lansare
28.09.2023
Tip Proiect
Branding, Web Design & Graphic Design, Social Media

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente proiecte ale noastre de Newslettere