Spot Artrostop

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

Spot Artrostop

Revenit pe piață în 2022 într-o formulă îmbunătățită, ArtroStop – suplimentul alimentar pentru sănătatea articulațiilor, avea nevoie de comunicarea beneficiilor sale publicului larg printr-un spot TV.

Producerea spotului ArtroStop a devenit misiunea echipei AdSymphony în aprilie 2022. Cu o echipă de producție de peste 50 de profesioniști implicați, filmările au fost realizate, pe parcursul unei zile, la Grădina Botanică din București, dar și într-o vilă interbelică de lângă Cișmigiu.

Procesul de producție a însemnat depășirea mai multor provocări, așa cum a fost crearea artificială a unei ploi reale, cu ajutorul echipamentelor și efectelor speciale. Filmat într-o zi cu vreme rece și timp limitat, pentru obținerea rezultatului dorit, fiecare moment al zilei de producție a devenit foarte important și contra cronometru. Din fericire, datorită profesionalismului echipei,  toate obiectivele zilei de filmare au fost îndeplinite, iar rezultatul final a fost aliniat cerințelor și dorințelor clientului.

Producător AdSymphony: Andra Spirea

Regizor: Bogdan Bărbulescu

DOP: Andrei Iancu Băltărețu

Client: STADA România

Produs: ArtroStop

Data producției: aprilie 2022

Noul spot ArtroStop este un produs vizual de care suntem mândri și pe care te invităm să îl vizionezi urmând link-ul de mai jos.

Descoperă spotul aici: https://www.youtube.com/watch?v=Iem4KKsK_Nw

Descoperă beneficiile produsului aici: artrostop.ro

Vezi Making Of aici: https://youtu.be/RgAw7jeLY9M

Nume client
STADA România
Data de lansare
aprilie 2022
Tip Proiect
Branding, Spot TV, Social Media, Web Design

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente proiecte ale noastre de Newslettere