Spot TV Bronhoklir

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

Spot TV Bronhoklir

AdSymphony semnează spotul TV Bronhoklir, lansat în luna decembrie 2023. Bronhoklir este un sirop de tuse natural, din plante, și reprezintă o soluție adaptată pentru orice tip de tuse: tuse uscată, tuse productivă și tusea fumătorului. Mai mult, Bronhoklir este primul produs disponibil sub formă de plic, dar și la sticlă, iar adresabilitatea este completă, copii (3 ani+) și adulți.

Agenția a pornit de la un brief de creație din care a devenit rapid evidentă necesitatea de a comunica beneficiile produsului într-un mod simplu, concis, precis, dar și estetic. Mai mult, faptul că siropul de tuse Bronhoklir are o compoziție unică, se bazează pe puterea plantelor, este un alt beneficiu de care agenția s-a îngrijit să fie comunicat în prim plan prin noul spot TV.

Cu atenție deosebită pentru o estetică curată și minimalistă, agenția a creat un spot în totalitate post-producție cu grafică 3D, iar editarea, decupajul și realizarea spotului au fost realizate de agenție in-house.

Echipa Stada România: Oana Iliescu (Business Unit Head Consumer Health Care), Ecaterina Andreică (Brand Manager) și Ștefania Pastramă (Brand Manager).

Echipa AdSymphony:  Andra Spirea (Account Manager & Producator), Răzvan Chiș (artist 3D), Michael Vîrvăroiu (Senior Editor Video), Iulian Sin (Art Director), Alex Grivei (Account Director).

Descoperă spotul aici: https://youtu.be/w8NEyUmLav4

Siropul de tuse Bronhoklir este alegerea potrivită pentru orice tip de tuse și pentru orice vârstă, atât copii (3 ani+) și adulți, iar faptul că agenția AdSymphony a contribuit la comunicarea beneficiilor unice ale produsului printr-un spot TV cu abordare proaspătă și comunicare eficientă este un succes de care suntem mândri.

Nume client
STADA România
Data de lansare
Decembrie 2023
Tip Proiect
Branding, Spot TV, Social Media

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente proiecte ale noastre de Newslettere