Vinalia

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

Vinalia

Conacul Vinalia din Ceptura este un hotel, cu restaurant și cramă, situat în județul Prahova, la două ore de București. În spațiul amenajat cu mult bun gust și o grijă deosebită pentru fiecare detaliu, oaspetele va descoperi o puternică impresie de sudul Franței chiar în România.

Din 2023, spunem povestea acestui spațiu unic în social media și prin intermediul site-ului. Echipa AdSymphony a creat noua strategie de comunicare digitală a Conacului Vinalia, a construit website-ul și conținutul creativ, 100% original, prin care Conacul Vinalia este acum prezent în spațiul online pe toate canalele principale de social media: Facebook, Instagram, TikTok.

Cu fiecare postare publicată pe social media, ne asigurăm că povestea vinurilor speciale, produse în Ceptura și premiate la nivel internațional, ajunge la toți pasionații de gusturi alese, dar și de locuri cu magie.

Am descoperit cu bucurie un spațiu unic, cu poveste autentică și suntem mândri să putem însoți creatorii conacului Vinalia din Ceptura în misiunea de promovare națională și internațională cu cele mai noi resurse din digital marketing.

Descoperă povestea Conacului Vinalia din Ceptura, spusă de echipa AdSymphony, online:

Facebook: https://www.facebook.com/vinaliaceptura

Instagram:  https://www.instagram.com/vinaliaceptura.ro/

TikTok:  https://www.tiktok.com/@vinaliaceptura.ro

Website: https://vinaliaceptura.ro/

Nume client
Vinalia Ceptura
Data de lansare
12.10.2023
Tip Proiect
Web design, Social Media Content

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente proiecte ale noastre de Newslettere