Am lansat ghidul de marketing online

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

Am lansat ghidul de marketing online

Ghidul de marketing online, varianta tipărită

Așa cum am promis, ieri am finalizat ghidul de marketing online. Cei care v-ați înscris pentru a-l primi, îl aveți deja în mail sau îl veți avea în curând. Am realizat și o variantă tipărită, pe care noi o răsfoim la o cafea și chiar am început să ne luăm notițe, după cum se vede și în poză. 🙂

Ce subiecte sunt atinse în ghid

În primul rând, descriem serviciile pe care ar trebui să le cereți de la o agenție de marketing, mai apoi trecem la o prezentare a ceea ce înseamnă analiza și studiul de piață online. Serviciile de marketing online pentru orice business sunt definite în cadrul ghidului de marketing online. Ultimul capitol l-am păstrat pentru magazine online. De la creație la implementări tehnice de ultimă generație și până la inamicul tuturor, costul de conversie. Despre costul de conversie și cauza pentru care îl numim inamic vom reveni cu un articol detaliat.

Ce puteți afla din ghidul de marketing online

Exact cum îi spune și numele, este un ghid. Practic, un îndrumar despre ce aveți nevoie să știți atunci când doriți să vă promovați afacerea online. Ce servicii oferă agențiile, cum sunt ele descrise și ce aveți nevoie să faceți pentru a ajunge la mixul de marketing. Simbioza perfectă de acțiuni și implementări pentru cele mai bune rezultate în marketing online.

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente proiecte ale noastre de Newslettere