Ce așteptări ai de la o agenție de marketing? Concurs cu premii de peste 2000 de euro!

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

Ce așteptări ai de la o agenție de marketing? Concurs cu premii de peste 2000 de euro!

Ai lucrat cu vreo agenție de marketing?

Dacă ai colaborat cu o agenție de marketing sau cu mai multe, dacă intenționezi să faci asta sau dacă pur și simplu te gândești că ai nevoie de reclamă, te provocăm la un concurs. Regulile sunt foarte simple, vrem să ne răspunzi la o întrebare: „Tu ce așteptări ai de la o agenție de marketing?”. Încearcă să înglobezi în răspunsul tău toată experiență acumulată și metodele de lucru de până acum, astfel ne vei putea oferi un răspuns cât mai complet.

Premiile concursului „Agenție de marketing”

Vom oferi 3 premii, în funcție de cât de detaliat este răspunsul pe care ni-l oferi și de implicarea în concurs. Acestea constau într-un audit seo, care te va ajuta la optimizarea seo a site-ului tău. O lună de servicii de administrare a contului de Google Ads gratuit. Vei lucra cu specialiștii noștri ppc, atestați Google, pentru optimizarea și crearea celor mai bune campanii de căutare pe Google. În plus îți oferim și un buget de 300 de lei gratuit pe parcursul acestei luni. Și, marele premiu, realizarea unui site gratuit! Îți vom oferi web design gratuit pentru un site pe care ți-l dorești. Câstigatorii vor fi anunțați pe 20 Septembrie 2019.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga unul dintre cele 3 premii

Să ne răspunzi la întrebarea: „Tu ce așteptări ai de la o agenție de marketing?”, printr-un comentariu la acest articol. Poți să ne scrii și pe Facebook, Instagram, Twitter sau pe mail, dacă îți este mai ușor așa. Vor fi premiate răspunsurile cele mai complete, cele mai sincere și cele pe care le vom considera adevărate, reale. Dacă vrei să dai și un share prin social media pentru acest concurs, ca să-l facem cât mai cunoscut, am aprecia enorm.

CONTACTEAZĂ-NE

Te așteptăm la o cafea pentru a discuta despre proiectul tău!

PORTOFOLIU

Vezi cele mai recente proiecte ale noastre de Newslettere